2789

عیب داره فقط ضد آفتاب بزنم خط چشم ساده؟آخه ریملم همیشه میریزه رو گونه هام و موقعی که میخوام بشورمشم تا چند روز زیر چشام تیره س..چیکار کنم

خواهرم میگه کرم پودر مصنوعیم میکنه و ضد آفتاب خالی بیشتر بهم میاد با اینکه پوستم یه کم لک داره

حالا موندم آرایش ساده کنم یا مجلسی شما بگین..اونا اکثرا ژل و عملین و آرایشای خفن میکنم...خودم تا آدمای با آرایش زیاد میبینم حالم بد میشه ولی دوس دارم زیبا باشم..من چهرم خیلی زیادی نچراله...نمیدونم چ آرایشی کنم ک مصنوعیم نکنه میشه راهنماییم کنید

عشق سابق شوهرمم هست برا همین خیلی برام مهمه آخه اهل مقایسه هستن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معمولی ضدآفتاب یک ریمل خوب بخر نریزه ی رژ گونه رژ لب تو چشم ات ی مداد بکش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ریمیل اسنس من میزنم اصلانمیریزه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

میتونی ضد افتاب رنگی یا بی بی  کرم بزنی اگر میخوای پوستتو کاور کنه ریملو حتما بزن احتمالا ریملت خوب نیست یا اشتباه پاکش میکنی

یه رژ نودم بزن ابرو هاتم مرتب کن یه عینک خوب اگر بیرون رفتی عطر بادی اسپلش اسپری هرکدومو که داری بزن

درضمن اگر خواستی با یکم پودر فیکس پوستتو خشگ کن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یه کرم پودر سبک بزن اصلا نخواستیم همون ضد آفتاب عالیه 

یکم رژ گونه خیلی خیلی کمرنگ 

میتونه از سایه مشکی استفاده کنی ولی کامل پشت پلکاتو سیاه نکن 

از سایه به عنوان خط چشم محو استفاده کن 

یکممم استفاده کن 

با یه بالم لب رنگی یا حالا یه رژ به سلیقه خودت 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
خانوادش و اقوامش مقایسم میکنن مدام جلوم میگن فلانی قشنگه🙂شوهرم خیلی وقته ندیدش

اولا کارشون زشته من بودم برخورد میکردم بعدشم سعی کن رو اعتماد بنفست کاری کنی 

ب خودت برس ولی خودتو مقایسه نکن