2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شده ولی علائم هیچی ندارم 🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 32 پست
من سه ماه قبل جنگ به فکر بودم ،تو جنگ گرررفت🥴🤣🤣😂😂

😂😂😂😂😂

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

دیگع هر چی بدن ضعیف تر باشه علایم شدید ترهشما ماشالله قوی هستی

منم بدنم قوی نیست کلا ۵۴ ککیلوام 😁😁😆😆❤️

میترسم طبیعی نباشه 🥴😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا خیالت راحت من هیچی نداشتم نه تهوع نه بی‌حالی نه بی اشتهایی مثل قبل بودم

خوب خداروشکر ،خدا برات حفظش کنه فندقتو 🥺😍❤️

برا منم دعا کنید خواهرا ،استرررس تمامه جونمو گرفته 

دعاا کنید سالم باشه فقططط 🥺🥺🥲🥲🥲❤️❤️❤️

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

منم بدنم قوی نیست کلا ۵۴ ککیلوام 😁😁😆😆❤️میترسم طبیعی نباشه 🥴😂

قوی بودن ب وزن نیست 

قوی بودن منطور کمبود ویتامین نداشته باشه بدن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

قوی بودن ب وزن نیست قوی بودن منطور کمبود ویتامین نداشته باشه بدن

اها شاااید ❤️🥰

خدا کنه اینطور که شما میگی باشه 

سر پسرم نمیدونم از کی حالت تهوعم شروع شد 

ولی خدا بد بود 🥴🥴😐😆

مبارکه عزیزمالان خیلی زوده که واسه علائمچهارماه بعد علائم حاملگی ت تازه شروع میشه بعضیا هم که کلا ند ...

منم عزیزان 💐💐💐

یکم خیالم راحت شد ،🥺❤️🥰😘😘😘😘

دخترم من دخترم الان ماهه هفتم هست از اول هیچ حالتی نداشت تا الان همه که نباید حالت تهو داشتن باشن یا ...

خیلی ممنون چشم 🥰😘😘❤️

ایشالا که سالم باشه فقط خیلی میترسم 🥺🥺❤️❤️

حآلت تهوع ،سینه درد ،و....حالا اصلی هاش ایناس

هنور راه درازی درپیش داری عجله نکن مامان خانم

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
هنور راه درازی درپیش داری عجله نکن مامان خانم

سر پسرم ویااارم خیلی بد بود ،ولی یادم نمیاد از کی شروع شد 

چون یه بارداری پوچ داشتم ،همش استرس دااارم 

خدا کنه سااالم باشه 🥺🥺🥺😭😭❤️

سر پسرم ویااارم خیلی بد بود ،ولی یادم نمیاد از کی شروع شد چون یه بارداری پوچ داشتم ،همش استرس دااارم ...

تنش سالم من ویارم از ماه اول تا ماه پنجم بود جوری ک باسرم ویتامین زنده بودم نور بوی همسرم سییییگااار ،واااای قربون افریدگار برم چ صبری میده ب مادرها 

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
تنش سالم من ویارم از ماه اول تا ماه پنجم بود جوری ک باسرم ویتامین زنده بودم نور بوی همسرم سییییگااار ...

😂❤️

آره والا😆😂❤️