2777
2789
عنوان

چگونه عشق خود را ماندگار کنیم

93 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام من تازه اول زندگیمه چیکار کنن شوهرم همین‌قدر که من و الان دوست داره عشق داره تا آخر داشته باشه تجربه از زنگی ندارم کمکم کنید میترسم یه روزی مثل بعضی از خانوما بعد از چندسال زندگی و بچه دار شدن شوهم بهم سرد بشه چیکار کنم همیشه مثل حالا آتشی دوستم داشته باشه از عشقش کم نشه سرد نشیم هردومونم عاشق همیم ولی دیدم آدمایآدمای که خیلی عاشق بودن آخرش بعد چندسال سرد شدن من از این اتفاق میترسم

انت حلاوة عیشتی انت السبب أنا على قيد الحياة🫀🫂 ❤🍀

باید محبت کنی

خانوادش رو هم دوست داشته باشی

ما ۱۳ سال ازدواج کردیم یک بچه هم داریم

محاله ک بهش نق بزنم مامانت.خواهرت و .. این گفت و این کار کرد

همیشه همیشه بهش محبت میکنم و اون دریافت میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر مث اول بمونه که خوب نیست عشق خام باید پخته بشه 

باید انتقال پیدا کنه به رگ و پی شما

از قلب برسه به تک تک سلولای بدنتون

اثارشم تو زندگی معلوم میشه

اون عشق اتشین جاشو به یه دوست داشتن عمیق بلند مدت میده🥲🫶

باید محبت کنیخانوادش رو هم دوست داشته باشیما ۱۳ سال ازدواج کردیم یک بچه هم داریممحاله ک بهش نق بزنم ...

انشالله عزیزم توکل بخدا برام دعا کنید❤🌻

عزیزم اگر مث اول بمونه که خوب نیست عشق خام باید پخته بشه باید انتقال پیدا کنه به رگ و پی شمااز قلب ب ...

ممنونم❤💋

عشق باید نگهداری بشه. باید روابط شما پایه‌ریزی بشه روی احترام، اعتماد، و ارتباط روشن. خیلی وقت‌ها مشکلات از بی‌توجهی به این چیزا پیش میاد. به مرور زمان ممکنه احساسات کم بشه، ولی اگه هر دو طرف مراقب هم باشن، میشه نگه داشت. همیشه توی ارتباطات شفاف باش، نیازها و احساساتت رو بیان کن، و به شریک زندگیت هم گوش بده. عشق مثل یک آتیش می‌مونه، اگه مرتب بهش برسید، خاموش نمیشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عشق باید نگهداری بشه. باید روابط شما پایه‌ریزی بشه روی احترام، اعتماد، و ارتباط روشن. خیلی وقت‌ها مش ...

ممنونم بسیار عالی مفید موفق باشی بهترینا براتون آرزو میکنم ❤💋