2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشااللهچیزی نیست یک دکتر برو با یک ازمایش مشخص میشه تکرار ادرار بسیار زیاده؟بزن توی گوگل لطفا

زدم 

عفونت و سنگ کلیه میاره بچه دارم کمکیم ندارم بخاطر این نگرانم 🥲

زدم عفونت و سنگ کلیه میاره بچه دارم کمکیم ندارم بخاطر این نگرانم 🥲

گلم پس علائمش داری باید بری دکتر و درمان کنی انشاالله چیز خاصی نیست و با دارو رفع میشه هیچ نگران نباش🙂

من شن کلیه داشتم،علائمش تب ولرز، تکرر ادرار،سوزش کشاله ران درد وسوزش پهلو وای وای خدا سر هیچکس نیاره 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

من شن کلیه داشتم،علائمش تب ولرز، تکرر ادرار،سوزش کشاله ران درد وسوزش پهلو وای وای خدا سر هیچکس نیاره

من درد وسط کمرمه از پشت با تکرر ادرار 

ارامبخش زدم بهترم ولی تکرر ادرار دارم 

خودم حس میکنم عفونت باشه ☹️

من درد وسط کمرمه از پشت با تکرر ادرار ارامبخش زدم بهترم ولی تکرر ادرار دارم خودم حس میکنم عفونت باشه ...

عفونت هم همین علائم داره برو بیمارستان یه آزمایش ادرار برات می‌نويسن انجام میدی منم رفتم انجام دادم هزینش کلا ۱۰۰ تومن شد 

عفونت هم همین علائم داره برو بیمارستان یه آزمایش ادرار برات می‌نويسن انجام میدی منم رفتم انجام دادم ...

اره موندم یکی بیاد کمکم بریم بچم کوچیکه 

دعا کن چیز مهمی نباشه 

اره موندم یکی بیاد کمکم بریم بچم کوچیکه دعا کن چیز مهمی نباشه

ن عزیزم چیزی نیست نگران نباش