2777
2789

طلاقم نمیده خونه هم نمیاد این بار دومشه بار اول بعد دوماه برگشت منو برگردوند خونه . اما الان پشتش نمیدونم به جی گرمه که نمیخاد برگرده بمن‌گفت خودت برو اقدام کن ... دلم خیلی گرفته پا و اعصاب دادگاه پاسگاه ندارم . از طرفی هم تو زندگی باهاش امنیت ندارم و هروز یه تصمیم خانواده اش براش میگیرن... چیزی هم ندارم بخام بی مهریه برم اواره بشم پدرم ندارم مادرم چنتا بچه یتیم داره ... برا سرکارم نمیدونم برم نرم مجبورم دیگه .شغل دارم در امدش کمه مجبورم برم تو شرکتا صبح تا شبی کار کنم چی بگم... توروخدا اگه خاهرید خواهرشوهرید مادرشوهرید توروخدا هیچ عروسی نمیاد ک مهریه بگیره یا پسرتونو بدبخت کنه توروخددا تو زندگیشون دخالت نکنید اینا همه رنجه برمیکرده دیر یا زود به زندگی خودتون... بذارید دونفر باهم خوش باشن ...

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

خب با این وضیعت گفتین شما در خواست طلاق ندین به ضررتون میشه شما با چندتا دادخواست ترک انفاق و مهریه و نفقه  از بلاتکلیفی نا ارامشی درمیان ،بچه هم دارین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست نفقه بده فعلا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب با این وضیعت گفتین شما در خواست طلاق ندین به ضررتون میشه شما با چندتا دادخواست ترک انفاق و مهریه ...

ن بچه ندارم وکیل صحبت کردم منو ترسوند گفت دادخاست بدی برا اینا شوهرت لج میکنه میره زن صیغه میکنه تا آخر عمرت طلاقت نمیده هرسه ماه یبار الکی برات پرونده رابطه نامشروع درست میکنه و هزارتا حرف دیگه قطع کردم نشستم گریه کردم 

ن بچه ندارم وکیل صحبت کردم منو ترسوند گفت دادخاست بدی برا اینا شوهرت لج میکنه میره زن صیغه میکنه تا ...

خدا شکر ک بچه ندارین ،نه اشتباه گفتن ،شما دادخواست طلاق نباید بدین الباقی مشکلی نداره نگران هم نباشین تصمیم ب انجام اقدامات کنید و کمک راهنمایی ها تون دارم تمام دادخواست ها تبصر لوایح هم میزنم براتون هروقت خواستین تصمیم تون اقدام کنین بهم اطلاع بدین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خدا شکر ک بچه ندارین ،نه اشتباه گفتن ،شما دادخواست طلاق نباید بدین الباقی مشکلی نداره نگران هم نباشی ...

شما وکیلید؟ آخه دلم با شوهرمه میترسم اقدام کنم بگه چون رفتی دادگاه نمیخامت چون همیشه میگفت زنی ک بره دادگاه پاسگاه ارزش نداره ولی خودش چندماهه خونه نیومده نمیدونم بخداا

شما وکیلید؟ آخه دلم با شوهرمه میترسم اقدام کنم بگه چون رفتی دادگاه نمیخامت چون همیشه میگفت زنی ک بره ...

از سادگی و معرفت تون  سواستفاده میکنه چطور خودش شما ول کرده بد نیس  خطا نیس فاجعه هست بعد شما ک خطایی نکردین  برین اقدامات تون میشین زن زندگی نبودین !! از هیچکس هم نتزسین شما خدا دارین ینده های خدا هیج کاره هستن

از سادگی و معرفت تون سواستفاده میکنه چطور خودش شما ول کرده بد نیس خطا نیس فاجعه هست بعد شما ک خطای ...

امروز قران خوندم دقیقا همین آیات اومد توجهم ب معنیشون جلب شد انگار خود خدا باهام حرف زد

10

وَاصْبِرْ عَلَىٰ مَا يَقُولُونَ وَاهْجُرْهُمْ هَجْرًا جَمِيلًا ﴿١٠﴾

و بر گفتار [و آزار] مشرکان شکیبا باش و از آنان به شیوه ای پسندیده دوری کن، (۱۰)

11

وَذَرْنِي وَالْمُكَذِّبِينَ أُولِي النَّعْمَةِ وَمَهِّلْهُمْ قَلِيلًا ﴿١١﴾

و مرا با تکذیب کنندگان توانگر و نازپرورده واگذار و آنان را اندکی مهلت ده، (۱۱)

12

إِنَّ لَدَيْنَا أَنْكَالًا وَجَحِيمًا ﴿١٢﴾

که حتماً [برای آنان] نزد ما [به کیفر اعمالشان] زنجیرهایی گران و آتشی به شدت شعله‌ور است، (۱۲)

13

وَطَعَامًا ذَا غُصَّةٍ وَعَذَابًا أَلِيمًا ﴿١٣﴾

و غذایی گلوگیر و عذابی دردناک است، (۱۳)

14

امروز قران خوندم دقیقا همین آیات اومد توجهم ب معنیشون جلب شد انگار خود خدا باهام حرف زد10وَاصْبِرْ ع ...

شما دلتون به خدا قرص باشه انجام حرکت درست برمیدارین قدم اشتباه ک برنمیدارین ک ترس برتون داشته ،خدا مهربون پس اعتماد کنین حکمت هاش همه پابرجاس خدا مهربون چه قشنگ میگه و الله یعلم ما فی قلوبکم حواسم هست تو دلت چی میگذره پس ما‌را‌چه‌هراس‌از‌سخنِ‌خلق ؟ مجنون حیدریم‌ تَوَکَلت‌ُعَلَی‌الله 

شما وکیلید؟ آخه دلم با شوهرمه میترسم اقدام کنم بگه چون رفتی دادگاه نمیخامت چون همیشه میگفت زنی ک بره ...

دعواتون سر چیه؟

خیانت کرده یا اخلاق بد خاصی داره؟

اگه دعوای روتین و الکیه که بگو یه بزرگتر واسطه شه بینتون میانجی کنه

چه بدم میاد مرد قهر کنه از خونه بره

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

شما دلتون به خدا قرص باشه انجام حرکت درست برمیدارین قدم اشتباه ک برنمیدارین ک ترس برتون داشته ،خدا م ...

تو این مدت اتفاقاتی برام افتاده امتحان شدم یعنی خیلی زیاد مشخصه خدا خاست امتحانم کنه ولی خداروشکر سربلند شدم پیش خدا . فقط کارم تسبیح برداشتن ذکر بگمو گریه کنم برا بیچارگی خودم . نه پول دادگاه پاسگاه دارم نه جونشو دارم نه اعصابشو اصلا صبح ها پامیشم تپش قلب دارم . تو زندگیم بی سیاستی زیاد کردم اما شوهرم طوری تنبیهم میکنه انگار گناه کبیره کردم زجرم داره میده که حتی چیزی ازش نخوام ...بهم گفت زن گرفتم از زندگیم گم شو بیرون! انگار من دوس دخترش بودم این حرفو زد ... الان دوست داشتنش از دلم رفته بیرون ولی همیشه هم بد نبوده . هرجا پای خانواده اش میان نبوده مرد خوبی بوده ... هرجا اسم اونا اومده منو زجر داده .من تنها گناهم قطع رابطه باخانواده اش بوده ک اونم بعد از ۶سال زجر ۱سال رفتو آمدو نکردم ...اینطوری شد زندگیم.

دعواتون سر چیه؟خیانت کرده یا اخلاق بد خاصی داره؟اگه دعوای روتین و الکیه که بگو یه بزرگتر واسطه شه بی ...

سر مادرو خواهرش بعد از ۶سال زجری ک بمن دادن من ۱سال بعد فوت پدرم باهاشون رفتوآمد نکردم چون نه چهلم اومدن نه سال نه حتی زنگ زدن . یه مسجد اومدن حتی بغلم نکردن به تسلیت همشون چادری اند اومدن ختم بابام چادرسر نکردن ... قبلشم مادرشوهرم بیوه بودچپ و راست میرفت میگفت مادرت بیوه بشه میگفتم چرا میگفت چون تو زندگیتون دخالت میکنه درصورتیکه مادر بیچاره من اصلا کاری ب زندگی من نداشت حتی نمیومد خونم چون اخلاقشونو میدونست ... چون یک دوبار ک اومد شوهرم بدخلقی میکرد . مادرشوهرم ۳هفته بعد از سال بابام ب اصرار شوهرم گفت میام اونم نه برا سال ، خونه پسرم میام ... منم گفتم نیان دلم نمیخاد بیان شوهرمم باهام دعوا کرد ... اونجا ۱۵روز خونه نیومد .بعدش اومد دوماه خونه بود باهم خوب بودیم حتی بحث نداشتیم  تا بهونه گرفت رفت خونه مادرش حتی اونموقع هم خوب بود خودم گفتم برو بعد دیدم هی برنمیگرده بله مغزشو پر کردن بعدم گفت برو هرکاری میکنی بکن من نمیام خونه!!!! یه روزم دیدم پلاک ماشینش عوض شده درصورتیکه من اصلا اقدامی نکرده بودم... واسطه کسی نمیشه یه نفر شد شوهرم گوش نداد بحرفش

شما دلتون به خدا قرص باشه انجام حرکت درست برمیدارین قدم اشتباه ک برنمیدارین ک ترس برتون داشته ،خدا م ...

من اصلا هیچ قدمی نکردم هرچی بود قطع رابطه و... برا زندگیم بود منتها شوهرم هماهنگ نبود ... جاریم کلا ۸سال قطع رابطه اس ولی شوهرش هماهنگه باهاش ولی من چون بابا ندارم شوهرم قلدری میکنه برام