2777
2789
عنوان

من بخیل نیستم اگه چیزی نتیجه بده میگم😂💆‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 24 پست
من موهام چربه شامپو های قوی استفاده میکنم بعدشم نرم کننده میزنم ولی اونقدرا هم براق نمیشه شما شامپو ...

الان شامپو مورینگا 

دائم شامپو عوض میکنم معمولا 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

وای 😂🤭 حالا نتیجه اییم دید ازش بعد این همه سختی؟

خيلي بد بود من دوبار بيشتر نزاشتم با فاصله همسرم انقدر روشاي مختلف امتحان ميكنه نميدونم فايدهاي داشت واسش يا نه ولي روش شما رو حتما امتحان ميكنم

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا ریزشت بخاطر قطع کردن شنبلیله نبود؟

نه من ۵ ماه پیش شنبلیله رو قطع کردم 

و تازه یک ماهه ریزش مو گرفتم 

این فاصله زمانیه زیادیه 

گلم من گاهی توی اینستا سرچ میکنم موی بلند یا روتین مو و..نکات خوبی میگن برای مراقبت از مو و عادتایی ...

باشه عزیزم ممنونم ولی خیلی به اینستا اعتباری نیست از یوتیوب پیجای خارجیو دنبال میکنم میگن رزماری میزنن به موهاشون نمیدوونم چطوری استفاده کنم شما تاحالا چیزی شنیدی

باشه عزیزم ممنونم ولی خیلی به اینستا اعتباری نیست از یوتیوب پیجای خارجیو دنبال میکنم میگن رزماری میز ...

عزیزم فقط میدونم رزماری ،آب برنج ،آب پیاز و روغنای مختلف که میگن باید به پوست سرمون بخوره چون اگه طبعش بهمون نساره ممکنه تاثیر بد بزاره .

من خودم چون نمیدونم دقیقا چی بهم میسازه فعلا از هیچ روغن و گیاهی استفاده نکردم

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن بخاطر حرف اون کاربر

بعضیا از انسانیت و وجدان ب دورن ایشالا ی راهی برای درمان گربت پیدا میشه❤️

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

عزیزم خودتو ناراحت نکن بخاطر حرف اون کاربربعضیا از انسانیت و وجدان ب دورن ایشالا ی راهی برای درمان گ ...

قربونت بشم من🤍❤️‍🩹