2777
2789

منظورم از میگم اینکه چه چیزایی واسه بهتر شدن پوست و مو واقعا نتیجه میدن رو با همه به اشتراک میزارم و بدجنسی و خساستی به خرج نمیدم 💆‍♀️ دیدید بعضیا اب از دستشون نمیچکه و نمیگن چی استفاده کردن؟ 

حالا بگذریم 

خواهر من مدت هاااس ریزش موی شدید پیدا کرده بود، دلیلشم همون مریضی کوفتی که خودتونم میتونید حدس بزنید هست ، همون مشکل هورمونی که مث هیولا افتاده به جون ما خانما، همه چیم امتحان کرد ریزش قطع نشد!  

تا اینکه اتفاقی، تو کانال خوندم عصاره شنبلیله واسه بلند شدن مو و قطع ریزش خوبه 

بنده ریزش مو نداشتم اما بسیار نادم و پشیمان از شکری که خورده بودم و موهایم را کوتاه نموده بودم تصمیم به استفاده کردم، در کمال ناباوری واقعا رشد موهام سریع شده بود 

متاسفانه ماتحتم نگذاشت ادامه بدم و قطع کردم 

تا اینکه بلای بزرگتری برسرم امد، ای وای منم ریزش مو گرفتم 

بازم شنبلیله درست کردم ولی اونقدر تنبلیم میومد ک بزنم همینجور میموند و خاهرم ازش استفاده میکرد، تا اینکه به وضوح دیدیم که ریزش موهاش واقعاااا کم شده 

اره خلاصه ، وای چقد حرف زدم، خاستم بگم برا من تو رشد جواب داد برا خواهرم تو کم شدن ریزش. 

اگ حال و حوصله شو داشتید از شنبلیله استفاده کنید خانومیااا🎀 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

نوشتنت خیلی باحال بود😂

حالا بگو چند وقت باید استفاده کنیم تا نتیجه بگیرم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم کردش ؟

نه ، نیم کوب میکنی، روش اب جوش میریزی و میزاری بالای ۵ ساعت بمونه، بعد از صافی ردش میکنی

باید آبش یه حالت یکمی لیز مانند ژله ای پیدا کنه و ابکی نباشه، استفاده میکنی و بعد ۲ ساعت میشوری. 

نوشتنت خیلی باحال بود😂حالا بگو چند وقت باید استفاده کنیم تا نتیجه بگیرم

قربان شما 

تو پست بالا توضیح دادم طرز مصرفشو 

از موهاتم ماساژ بدی باهاش ک دیگه بهتر 

مرسی از سخاوتمندیت رفیق.خود سبزی شنبلیله رو آدم توی غذا استفاده کنه بطور مکرر هم بنظرت تاثیرشو میزار ...

حقیقتش من نمیدونستم اصن شنبلیله چطور بدست میاد یا اصن سبزی هم داره😂 اینو نمیدونم واقعا 

نه ، نیم کوب میکنی، روش اب جوش میریزی و میزاری بالای ۵ ساعت بمونه، بعد از صافی ردش میکنیباید آبش یه ...

اين  روش خوبه شوهرمن ميجوشوند و فكر كن چرخ ميكرد دوساعت كارت بود زير دوش  شنبليله از موهات در بياري 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اگه کسی میدونه اینایی که موهاشون صافه و براقه ولی کراتین نکردن دلیلیش چیه و چی استفاده کردن بگه بخیل ...

عاااو نکته خوبیه ولی نصفشون خالی میبندن پروتئین و کراتین کردن🤭

نصف دیگشم مث منن😁من خودم موهای صافی دارم ، اگر شامپوی مناسبتو پیدا کنی برقش نمیپره، خیلی وقتا واسه اینکه خیلی صاف بشه اوتو میکشم و براق هم میمونه 

خواهرم ک دیگ از من بهتره، بشدت صااف و براقن بدون استفاده چیزی، برمیگرده به ژنتیک . 

اين روش خوبه شوهرمن ميجوشوند و فكر كن چرخ ميكرد دوساعت كارت بود زير دوش شنبليله از موهات در بياري

وای 😂🤭 حالا نتیجه اییم دید ازش بعد این همه سختی؟ 

عاااو نکته خوبیه ولی نصفشون خالی میبندن پروتئین و کراتین کردن🤭نصف دیگشم مث منن😁من خودم موهای صافی ...

من موهام چربه شامپو های قوی استفاده میکنم بعدشم نرم کننده میزنم ولی اونقدرا هم براق نمیشه شما شامپو چی میزنی

اگه کسی میدونه اینایی که موهاشون صافه و براقه ولی کراتین نکردن دلیلیش چیه و چی استفاده کردن بگه بخیل ...

گلم من گاهی توی اینستا سرچ میکنم موی بلند یا روتین مو و..

نکات خوبی میگن برای مراقبت از مو و عادتایی که همه داریم برای شستشوی مو و اغلب اشتباهه مثلا اینکه توی حموم نباید اول کاری موهامونو بشوریم بلکه بعد از تموم مردن بقیه کارامون موهامونو با آبی که داغ نباشه میشوریم ،شامپو هم نباید خیلی روی سرمون بمونه ،مگه چقدر آلودگی و چربی دارن ؟ 

و اینکه روغن تراپی رو هم خیلی تاکید میکنن اما اولا باید روغنش اصل باشه دوما باید به پوست سر و جنس و طبع پوست و مو بخوره .

در کل همین موی بلند و روتین مو و اینارو توی اینستا سرچ کنی خیلی نکات خوبی دستگیرت میشه

خودش از گریه ام فهمید مدتهاست،مدتهاست ...