2777
2789
عنوان

دوماه دیگه عروسیمه ولی...دلم میلرزه

524 بازدید | 11 پست

خانوما من من تا دو سه ماه دیگه عروسیمه.تالارمونو رزرو کردیم ولی متاسفانه هم خانواده عروس و هم خانواده داماد مریض بد حال دارن.هر لحظه ممکنه خبر مرگ یکی شون دربیاد.هردو مریض از اقوام نزدیکن.موندم چیکار کنم؟ تا به حال همچین موردی داشتین؟ چیکار کردین؟ شده تاریخ مراسمتون عقب بیافته به خاطر فوت اقوام؟ آخه الان جشن ها هم ساده نبس که! کلی برنامه ریزی میخواد

باید برم کلاس رقص.یه دل میگه برو یه دل میگه صبر کن یه دل میگه نرو

چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانبزرگ من که میفهمه عروسی یکی نزدیکه رو به قبله میشه 😂من 93 عروسی کردم  یه ماه از استرس مرگ اون مردم . هنوزم هست منتهی چون عروسی نداریم حالش خوبه 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
دیگه چه چیزاییو درست میگه ؟ تلفنیم میگیره ؟

یه بار رفتم آرایشگاه.اومده بود اونجا.برا خیلیا میگرفت.منم کنجکاو شدم دادم فال منم گفت.هرچی گفت درست دراومد.اصلا باور نمیکردم.برا یه موضوعی زمان تعیین کرد.سر وقت حل شد.اره فک کنم تلفنی هم بگه

منم نزديك عروسيم اينطوري بودم و بسي نگران

باور كن شب و روز گريه ميكردم

إز يه طرف كلاس رقص

إز يه طرف لباس عروس ميدوختن برام

ولي حسابي نذر كرده بودم و دعا ميكردم

٥٠ روز مونده به عروسي زنداييه بابام فوت كرد كه خيلي دوسش داشتن و بزرگ خونواده بود

ولي ما عروسيمونو گرفتيم چون ١٠روز از چهلمش ميگذشت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

من هم 28 اسفند عروسی ام بود دایی مامانم فوت کرد گذاشتیم بعد از چهلم دایی مامانم من هم کلی برنامه ریزی کرده بودن همش به هم خورد دیگه چاره ای نیست در صورتی دایی مامان من هیچطورش نبود صحیح وسالم سکته کرد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما