2777
2789
عنوان

دوماهه خونه مامانم هستیم

316 بازدید | 21 پست

خونه مون درست میکنیم وسایلم جمله با شوهر و بچم خونه پدرم اومدیم

تو این مدت حس و حال عجیبی و بدی پیدا کردم نسبت به پدر و مادرم با اینکه خیلی خوب بامون میرسن ولی هربار که خواستم بابت خانواده همسرم باهاشون درددل کنم اینقدر سرزنش و دعوام میکردم که نه تنها درک نمیکردن و همدلی نکردن بدتر حالم بدتر میکردن با مدل حرف هاشون متوجه شدم پدر و مادر اصلا کیس خوبی برای دردل نیستن... و فقط دنبال سرزنش هستن و دعوا کردن و ته اش هم منو مقصر میکنن و حس گناه میدن که اعصابشون خراب کردم یا بهشون توهین کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ ماه خیلی زیاده..

نمیشه ی مدت هم خونه بابا مامان همسرت بمونین؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

کار درستی می کنن 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
۲ ماه خیلی زیاده..نمیشه ی مدت هم خونه بابا مامان همسرت بمونین؟

با اونا راحت نیستم اونا هم یکی دوبار تعارف الکی زدن حتی یه شب هم زنگ نزدن بگن شام بیایید

کارت اشتباهه واکنش تدافعی میگیرن در مقابل درددل ها چون دلشون میسوزه برای فرزندشون و کاری ازشون بر نم ...

خب پس من با کی حرف بزنم سبک بشم؟ بدتر حالم بدتر و سنگین تر میشه