2777
2789
عنوان

یه دکتر امروز رفتم یه تومن شد

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست

من مادرشوهرمو بردم دکتر 

سونو و ازمایش و عکس نوشت 

توی اون چند روز با داروهاش نزدیک چهار تومن شد 

بعد اخرشم دکتره ارتوپد بود گفت ببر دکتر قلب 🥴

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن ازمایش هم گرون شده اون دفعه یکی میگفت هر کی میخواست حساب کنه ازمایشگاه میگفت ده میلیون هفت میلی ...

ام ار ای بیمارستان انجام میده من ماه پیش رفتم۷۰۰بود باز انگار کمتره

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

من مادرشوهرمو بردم دکتر سونو و ازمایش و عکس نوشت توی اون چند روز با داروهاش نزدیک چهار تومن شد بعد ا ...

منو یبار یک ماه بستری کردن برای سنگ کلیه اخر گفت کار من نیست

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بیین داروهات یه بخش خیلی کوچیکیش با بیمه تأمین اجتماعی حساب میشه

بعد از اون اگه بیمه تکمیلی داری باید بهشون بگی و در صورت داشتن قرار داد بخش بیشتری ازش کم میشه و اگه قرار داد نداشتن باید فاکتور مهر شده بگیری خودت بری بیمه پولت و از بیمه بگیری

اما اینم باید بدونی برخی ویتامین ها و مکمل های خارجی با بیمه حساب نمیشه و پولش و خودت باید بدی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بیین داروهات یه بخش خیلی کوچیکیش با بیمه تأمین اجتماعی حساب میشهبعد از اون اگه بیمه تکمیلی داری باید ...

زده ۷۰درصد میده هیچیشونداد 

زده ۷۰درصد میده هیچیشونداد

نه تأمین اجتماعی نهایتا ۷ درصد بده

حتما باید با بیمه تکمیلی حساب بشه

بهت فاکتور دادن؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

نه تأمین اجتماعی نهایتا ۷ درصد بدهحتما باید با بیمه تکمیلی حساب بشهبهت فاکتور دادن؟

نه برق نبود اصلا فاکتور بدن رسید بود 

نه برق نبود اصلا فاکتور بدن رسید بود

برو ازشون فاکتورت و بگیر

چون ما وقتی برقمون میره، بعدش همه فاکتورا با هم در میاد نگه میداریم

اگه فاکتورتم نداشته باشن نسخه ات تو سیستمشون هست دوباره فاکتور میدن بت