2777
2789
عنوان

چرا میگه پیام نمیدم باز دو روز به چندروز میگذره پیام‌میده

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 24 پست
این سریشتر از این حرفاست.یعنی واقعا اینکاراشون از رو دوس داشتنه؟اووف

ما که کلا یکماه بودیم چه علاقه ای میتونه داشته باشه بنظرم بیشتر واسه اینکه تنها نمونن اینکارو میکنن مثلا بهش میگفتم دیگه پیام نده شبش پیام میده دلم برات تنگ شده! 😐😑نمیدونم غرور ندارن یا از هولیشونه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن این نرا رو بیخیال.حالا چی قبول شدیه؟

😁

روانشناسی دوست داشتم ولی مهندسی پزشکی قبول شدم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

کجه آشنا شدی باهاش منم ی مورد همینجوری داشتم تاپیک های،قبلم هست محترمانه چند بار خواهش کردم ک پیام ن ...

من اشنا نشدم باهاش اون منو از قبلترا زیر نظر داشته بعدش شمارمو پیدا کرد و راجع به موضوعاتی چند مدت باهام حرف میزد بعد ابراز علاقه کرد من گفتم نمیخوام اما ول کن نبود هزار بار گفتم از زندگیم برو میگفت باشه ولی باز میرفت چندروز بعد سروکلش پیدا میشد میگفت من نمیتونم باهات حرف نزنم🙁

عه چه خوووب بسلامتی موفق باشی

سلامت باشی عزیزم قربونت