2777
2789

دیشب پدرشوهرم گفت فلانی نوه اش به دنیا اومد گفت وااااقعا؟ مگه فلانی عروس داره ک نوه داشته باشه گفت اره داره پسرش ازدواج کرده حالا هم بچه دار شده خیلی تعجب کردم اخه این مردی ک میگه نوه داره خیلی جووون و سرحاله خیلی کمتر به چهرش میخوره سنش خوش قد و هیکلم هست خلاصه بهش نمیاد نوه داشته باشه ولی خب همسن و سال بابامه به هرحال من فقط جلو شوهرم گفتم مگه میشهه خیلی جوونه ک چه جور نوه داره اصلا بهش نمیاد و... بعد دیدم شوهرم گفت همچینم جوون نیست دست کم 50سالشه من گفتم بیشتر40بهش نمیخوره 

شوهرم چیزی نگفت ولی تا نیم ساعت باهام سرسنگین بود حرف نمیزد😐اخه من 24سالمه خودش 27سالشه چرا باید به مرد 50ساله حسودی کنه

منم همین اتفاق یکبار برام افتاد 

شوهرم خیلی بدش اومد

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم چقدر گیر دادی که بهش نمیخوره جوونه 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

جمله آخرت خیلی خرابش کرد 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یعنی اون از زن ۵۰ ساله تعریف کنه تو خوشت میاد ؟ 

بعدشم ۵۰ سال پیر نیس

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

اخه فکرشو نمیکردم بدش بیاد مرد ک همسن و سال خودش نیس جای بابای منه

ولی به بابات نمیخوره ۴۰ ساله باشه 🤣🤣🤣

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برا منم پیش اومده😂یه بلای بدی سر پسرخاله م اومد پارسال داشتم میگفتم این همون پسرخالمه که طفلی دستش داغون شده ،چپ چپ نگا کرد گفت چقد دلت میسوزه براش😏

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..