2777
2789
عنوان

به نظر شما چکار کنم

263 بازدید | 22 پست

یکم طولانیه اما لطفا بخونید و هم فکری کنید.

دوساله ازدواج کردم.یه پسر سه ماهه هم دارم.همسرم شهر دیگه کار میکنه.فقط اخر هفته ها میاد پیش من.مادر و پدرمم چون نگرانن میگن وقتی شوهرت نیست بیا خونه ما.چنددفعه نرفتم کلی اصرار کردنو اومدن دنبالم تو خجالت مجبور شدم برم.وقتی اونجا هستم خیلی معذبم واسه لباس پوشیدن و غذا خوردنو ساعت خواب و بیداریم و بدتر از همه اینکه گریه های شبونه نوزادم باعث شده خانوادمم آرامش نداشته باشن.خیلی کمک حالم هستن اما واقعا معذبم.میدونید دارم چی میگم.به شوهرم که اعتراض میکنم میگه شرایط کار منو میدونستی اگه سختته بیا همین شهری که من کار میکنم.اما حقیقتش خیلی واسم سخته برم شهر غریب با یه نوزاد.تازه شغل شوهرمم پروژه ایه.ثابت نیست هی شهرش عوض میشه شیش ماه اینجا یه سال اونجا.واقعا دوراهی موندم.ممنون میشم نظرتونو اعلام کنید

محکم به خانوادت بگو نمیام خونتون ،فقط آخر هفته یه نصف روز برو ، به شوهرت هم نق نزن به نظر من اگر میتونی کل زندگیت رو نه ولی با دو سه تا ساک با شوهرت همراه شو نه همیشه ولی یه وقتایی اگر شرایط اسکان داره

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

من بودم می رفتم پیش شوهرم 

بعد لابد خانواده با گریه نوه شون مشگلی ندارن 

وگرنه نمیومدن دنبالت

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کسی داری مثل دختر خاله ای دوستی خواهری بگو اون بیاد پیشت حالا یه وقتایی هم ک اونا نتونستن بیان برو خونه بابات اشکال نداره بهتر از غریبی

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

میفهمم چی میگی. من دوسه روز که شوهرم میره ماموریت کلی سختمه برم خونمون. ولی شما روال زندگیت اینه. نهایتا به خونوادت بگو یه ناهار و شام میری و برای خواب میای خونه خودت . باهاشون صحبت بکن که این جریان موقتی نیست و ممکنه مدتها طول بکشه و شما باید مستقل زندگی کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم همسر منم پروژه اییه...هر شهری تا حالا رفته همراهش بودم...تمام دوستای منم اینجوری ان..حتی یکیشون بارداری خیلی بدی هم داشت اما کنار شوهرش بود...وقتی ازدواج میکنید دیگه دلیلی ندارخ از هم جدا باشید..واقعا من لینجا میبینم چقدر فرق هست بین زندگی هایی که آقایون با خانوماشون هستن و آقایونی که تنها هستن...من جای شنا باشم بدون اتلاف وقت میرم پیش همسرم

شهر شما با جایی که همسرت کار میکنه چقدر فاصله داره؟

شوهر من یه شهر دیگه بود با فاصله ی یک ساعت و نیم هرروز میرفت و میومد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عزیزم همسر منم پروژه اییه...هر شهری تا حالا رفته همراهش بودم...تمام دوستای منم اینجوری ان..حتی یکیشو ...

اخه من توی بارداریم رفتم و از شانس بد پسرم نارس به دنیا اومد و واقعا سختی کشیدم.میترسم برم اتفاقی بیوفته

شیش ساعت فاصله هست

خیلی زیاده با همسرت برید بمونید ماه به ماه بیاید سر بزنید

اخه من توی بارداریم رفتم و از شانس بد پسرم نارس به دنیا اومد و واقعا سختی کشیدم.میترسم برم اتفاقی بی ...

حتما بیشترش رو توی راه بودید.

بله😑

اگر هرمزگان هستن که بندرعباس پزشکای خوبی داره...اگر هم که سمت بوشهر و عسلویه هستن شهر جم واقعا پزشکای خوبی داره و حدود یکساعت هم فاصله داره از عسلویه ..البته اگر خود عسلویه هستن برای هواش توصیه نمیکنم که بیاید..اما اگر شهرهای کناری هستن بیاید خیلی هم عالیه...هوای معرکه بازار خوب دریای عالی...تابستوناش خب گرمه البته