2777
2789

گوشیشو الان برداشتم بزنم به شارژ همیشه به من میگه چک کن بزن شارژ خودش زود خوابش میبره گوشی می مونه کنارش البته الان رو میز بود،بعد الان باز کردم دیدم تو گالریه توی فیلم عروسی خواهرزاده اش بعد زن اون یکی خواهرزادش تو فیلم هست یعنی همه دارن می رقصن این فیلمم خودم با گوشی اون گرفتم تو عروسی که داشتم از دخترم می گرفتم اونایی که وسط بودن افتادن بعد الان دیدم زوم شده روی عروس خواهرش که یقه لباسش بازه و سینه اش مشخصه دقیقا روی اون نیست ولی جوریه که اون قسمتم توی زومه،اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟اکثرا دخترم گوشیو برمیداره میره تو فیلما فیلمای عروسی رو دوس داره بعد چون کوچیکم هست خیلی وقتا هی می زنه رو صفحه زوم میشه یا عکس پاک میکنه یا برش میزنه حالا من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد گوشی امشب دست دخترم بوده یانه!سرم درد گرفته 

بگین کن چیکار کنم الان؟مگه میشه انقدر عوضی باشه که اینکارو کرده باشه

از بازي پرحاشيه،عمدا بباز و بيا بيرون😉هيچي مهم تر از آرامشت نيست😌🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناهشو پاک نکن چیزی معلوم نیس

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بیدار شکن نترس بپرس به مغزت چرا فشار میاری خدای نکرده شوک وارد کنی ب خودت

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا فک میکنی اینقدر غیرعادی و عجیبه ک نگاه کنه؟هرچند احتمالا کار دخترته ولی کار شوهرتم اگر باشه عجیب ...

اره ولی ناموس خواهرزاده اش

زن غریبه بود قابل هضم تر بود ولی انقدر ندید بدیده یعنی

بیدار شکن نترس بپرس به مغزت چرا فشار میاری خدای نکرده شوک وارد کنی ب خودت

بنظرت قبول میکنه اگرم کار خودش باشه؟!