2777
2789
عنوان

کسایی که بدون علاقه و مجبور به ازدواج شدین بیاین 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 135 پست
یبار قشنگ بگو برا همیشه می‌خوام حرفامو بهت بزنم یا هم بهش بگو بریم مشاور

من بهش نگفتم علاقه ای بهت ندارم چون میدونم به خانواده اش میگه اون وقت اوناهم به بابام میگن دیگه حساب من با کرامت الکاتبین 🤦🤦

من از کتک و اینا نمی‌ترسم اتفاقا هر چی بابام میگه منم جوابشو میدم فقط حوصله اینکه جلو آدم و عالم تحقیر و توهین  می‌کنه بد جوووور بهم میریزه

ببا مشاور ازدواج مشورت کن راهنماییت کنه به نظرم راهی برای علاقه مند شدن باید باشههم عقدین هم خانوادت ...

چیکار کنم برم مشاوره ؟

اون که مطمئن ام نمیاد منم تنها که نمیشه برم 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید خدا منو ببخشه ولی لعنت به بابات چقدر یه آدم میتونه احمق باشه جگرگوشه شو بدبخت کنه از مامانت ک ...

من خودم روزی هزار بار نفرینش میکنم زندگیم تباه شدهه

از من بدبخت تر مامانمه بخدا گاهی خودم به حال مامانم گریه میکنم 💔😔😭

آدمیزاد با همه چی سازگار می‌شهاگه که هیز نیست و خصوصیات رفتاریش تا حدودی خوبهاز خونه بابات موندن بهت ...

بخاطر فرار از این خونه و  پدر کثافت مجبور شدم آن بدم به این ازدواج 😔💔

من بعد ۶ سال ازدواج هنوز برام عادی نشده یعنی دوسش دارم ولی همش فک میکنم اگه با عشق و علاقه ازدواج می ...

تو ام اجباری بود ؟

من خونه پدرم عین جهنمه برام 

اگه هم بهم بزنم مطمئن ام بابام بدتر از اینارو سرم میاره 💔😔🤦

چیکار کنم برم مشاوره ؟اون که مطمئن ام نمیاد منم تنها که نمیشه برم 🥲

اگه نمیاد خودت یه کم تلاش کن و امتحان کن مثلا رمانتیکای زندگیتونو بیشتر کن، لحظه هایی که تو مجردی فانتزیت بوده رو بساز، حرف های عاشقانه و... تو این چیزا کم کم همراهت میشه و خانما از گوش عاشق میشن وقتی انقدر گرما و صمیمیت و عشق رو بینتون ببینی چهره ش برات حتی دلنشین هم میشه اطرافم دیدم فقط تا این پروسه اتفاق نیوفتاده به نظرم تو عقد بمونین سر خونه زندگی نرین اگه می تونین که یه درصد با خودت فکر نکنی مه راه پس دارم نه راه پیش، یعنی الان که احساس ازادی بیشتری داری بهتره معمولا ما ادما وقتی اجبار بیشتری حس می کنیم با خودمون میگیماگه مجبور نبودم شاید نمیموندم ولی الان که راحت تری خودت میبینی که باگرمای رابطه خودت تصمیم گرفتی ادامه بدی

💍💕

[QUOTE=386739824]تو ام اجباری بود ؟ من خونه پدرم عین جهنمه برام  اگه هم بهم بزنم مطمئن ام بابام بدتر از اره مامانم اجبار کرد و الان راهی برام نمونده جز زندگی کردن چون هم بچه دارم هم خونه بابام صد درجه بدتر از خونه خودمه خونه بابام اینا از میدون جنگ هم بدتره

اگه نمیاد خودت یه کم تلاش کن و امتحان کن مثلا رمانتیکای زندگیتونو بیشتر کن، لحظه هایی که تو مجردی فا ...

آره درسته الان خیلی آزاد ترم 

بخاطر فرار از خانه پدرم تن به این ازدواج دادم الان شرایط ام خوبه یعنی الان اگه کلاس برم یا هر جور آرایش و لباسی بپوشم کاریم ندارن 

ولی متأسفانه این بی علاقگی خیلی سخته برام 

آخه شوهرم اصلا این کار های رمانتیک بلد نیست من گاهی شوخی میکنم ولی اون اصلا 

ظاهرش اگه خوب بود شاید حداقل بخاطر ظاهرش بهش علاقه مند میشدم 

[QUOTE=386739824]تو ام اجباری بود ؟ من خونه پدرم عین جهنمه برام اگه هم بهم بزنم مطمئن ام بابام بدتر ...

تو چقدر مثل منی 

منم عین میدون جنگ یعنی روز نیس قرص سردرد نخورم از دستشون عین وحشین بابام و داداشام 

آره درسته الان خیلی آزاد ترم بخاطر فرار از خانه پدرم تن به این ازدواج دادم الان شرایط ام خوبه یعنی ا ...

پسرا اگه تو خونه از پدر مادر ندیده باشن رمانتیکی اینا رو بلد نیستن این قسمتشو خانم باید شروع کنه کم کم یاد میگیره خوب میشه ان شا الله

💍💕