2777
2789
عنوان

کسایی که بدون علاقه و مجبور به ازدواج شدین بیاین 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 135 پست
آخه برعکس منه من یه آدم خوش مشرب و پر انرژی و شوخ طبع ولی اون اصلااااا اون بلد نیس محبت کنه دوتا حرف ...

خب بهش علایقتو گفتی؟؟؟

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی اون نادیده میگیره با اینکه میگه عاشقمه ولی اصلأ به حرف های من اهمیت نمیده

یبار قشنگ بگو برا همیشه می‌خوام حرفامو بهت بزنم یا هم بهش بگو بریم مشاور

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

آره خوبه قیافه و رفتارش اصلأ به دلم نیس 😔

ببا مشاور ازدواج مشورت کن راهنماییت کنه به نظرم راهی برای علاقه مند شدن باید باشه

هم عقدین هم خانوادت برات شرایطشون سخته هم پسر خوبیه پس بهترین موقعیته که راحت زندگی کنی

همین زندگی رو با مشاور خانواده بساز

وقتی پسر خوبیه اجازه نده اسم مطلقه روت بیوفته که ازدواج بعدی سخت میشه طلاق برای شرایط سخته

این فکرا هم برای قبل ازدواج بود الان به نظرم همین زندگی خیلی شانس داره 

💍💕

من از اولم نمی‌خواستمم بابام به زور منو داد پسر عموم تو نامزدی هم گفتم بهم بزنم و با رفتار های خیلی ...

ببخشید خدا منو ببخشه ولی لعنت به بابات 

چقدر یه آدم میتونه احمق باشه جگرگوشه شو بدبخت کنه 

از مامانت کمک بگیر

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
علت مشکل شما اینه ک شوهرت هم کاری نمیکنهک شما عاشق بشی..من خودم جواباتو‌ ک به بچه ها دادی. اونایی ک ...

آفرین دقیقا درسته

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

من بعد ۶ سال ازدواج هنوز برام عادی نشده یعنی دوسش دارم ولی همش فک میکنم اگه با عشق و علاقه ازدواج میکردم زندگیم بهتر بود پس لطفا تمام تلاشمو بکن اگه دوسش نداری باهاش ازدواج نکنی من پشیمونم ولی راهی برام نمونده چون بچه دارم پس تا دیر نشده کاری کن چون بچه دار شی دیگه راه برگشت نیست