2777
2789
عنوان

یه مهمونی رفتم ب غلط کردن افتادم

629 بازدید | 34 پست

چارتا خواهر شووهر هر کدوم نوبتی ی زهری ریختن بهم

انقد گریه کردم ک چشمام باز نمیشه 

داداش دارا

خواهر شوهرا

ی کم ربونتنو کنترل کنین

چشم دیدن عروسو ندارین پسرتونو زن ندین 

اه چه مرگشونه این خواهر شوهرای پلید 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم دوتا داداش دارم یکیشون فهمیدم دوست دختر داره کلی ذوق کردم تازه مامانم که غر میزد باهاش بحث کردم تو چیکار داری خواهرشوهر خودمم واقعا خانمه.  موندم چطوری بعضیا چشم دیدن داداششونم ندارن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
داداشمون خوش اخلاق بود زنش دادیم بد اخلاق شدهحالا لج افتادن با منن ک عروسشون نوه پسر براشون اورده عز ...

میگفتی مشکلات خواهراش زیاد شده بداخلاق شده 😝

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .