2777
2789

فیلمایی مثل واکینگ ها  و این فیلم های ک همش بکش بکش ک من نمیتونم نگاه کنم بخاطر قتل . اینا ولی شوهرم عادی نگاه می‌کنه میدونم آخرش دیوونه میشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

سخت نگیر خواهر 

منم عاشق این فیلمام 😅

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر خواهر منم عاشق این فیلمام 😅

روانت بهم نمیریزه  من اگه یه صحنه کوجو ببینم تا صبح خوابم نمیبره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
نترس من از وقتی یادمه نگاه میکنم هنوز سالمم

پس چرا من میترسم

من جنگی و ترسناکه جنی نمی بینم

ولی ترسناک مدل های دیگه خیلی دوست دارم

بهرحال رو ادم تاثیر میذاره فکر ادم درگیر میشه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب منم نگاه میکنم

انگار همه میبینن فقط من ترسوام

شوهرت معلومه یلی بیمه جنگی‌ بیمه مردی واسه خودش گنگستری بیمه 🤣🤣🤣

یعنی چی😂