2777
2789
عنوان

لعنت به رژیم و کاهش وزن 🙄

77 بازدید | 4 پست

همش دلم ماکارونی می خواد با تهدیگ لواش ولی نمیشه بخورم، نباید بخورم، باید خودم رو کنترل کنم. ولی من خوردن تفریحم بود و دارم کم کم  افسردگی می گیرم😂

چرا چاقی مد نیست ؟چرا اینقدر  ما با چربی هامون نامهربونیم؟

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گاهی میخورم چاره ای نیست امروز سالاد ماکارونی بیشتر از اندازه خوردم چیکار کنم دیگه لذت دنیوییی بق ...

من اصلا خودم و نمی تونم کنترل کنم عملا هيچ دلخوشی به غیر از غذا خوردن ندارم، قدمم به شدت کوتاهه تا یه خورده وزن اضافه می کنم، شکل بشکه میشم

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑)