یه چیزی خواهرانه بهم گوش کن شاید این تایپیک رو من دیدم حکمتی توش بوده من باردار شدم زمان کرونا تا اونموقع اصلا نمیدونستم وسواس فکری چیه ک یهو وسواسم سر بچه شروع شد تایپیک هامو ببینی میفهمی چقدر ذهنم بیماره و داره اذیتم میکنه حتی همین الان بچم چهارسالشه یهو گفت چرا دستام لاغر شد با اینکه من میدونم از ذهن بچگونشه و خودم دارم ب چشم میبینم چیزی نیست وسواس میاد سراغم ای کاش یک نفر همون اول گفته بود هروقت نگران بچه ت شدی این و بدون ک خدایی ک بچه ت و بهت داده خودش نگهدارشه ،خودش میدونه باهاش چکار کنه خودش آفریده ، تو نمیتونی همه چی و کنترل کنی مثلا ناشنوا بودن یا نبودن بچه ت رو با فکر کردن بهش نمیتونی تغییر بدی حتی اگر در بدترین حالت هم باشه هزاراااان راه پروانه الان ناشنوایی تا قبل از یه سنی هرنوعی ک باشه درمان میشه این هم از احتمالات خیلی خیلی نادره ولی تو الان میدونی ک درمان نداره ولی الان فکر کردن بهش فقط اونو توی شکمت ناراحت میکنه روزهای خوب بارداری رو ازت میگیره
من خواهرانه قسمت میدم همین امشب یه صفحه قرآن بخون چشماتو ببند و به خدا بگو بچه مو سلامتیشو به تو سپردم و به تو توکل کردم من دستم توی دستای تو هست و راهمو میرم
هروقت فکرش اومد سراغت سریع صلوات بفرست و پاشو یه کار متفرقه انجام بده،یوگا کار کن
خواهش میکنم ب وضعیت من دچار نشو 💔❤️