2777
2789

دچار وسواس فکری شدید شدم که نکنه بچم ناشنوا باشه چون هفته ۳۰ یه امپول جنتا مایسین بخاطر عفونت زدم البته دکتر ماما داد بعد دیدم زده رو شنوایی بچه تاثیر داره الان ۳۱ هفتمه دارم نابود میشم با اینکه از چندتا پزشک پرسیدم گفتن تاثیری نداره یکی زدی  نگران نباش ولی قانع نمیشم همش دارم به ناشنوا بودن بچه فکر میکنم حالم به قدری بده که دارم دق میکنم استراحتم هستم خطر زایمان زودرس دارم هر دردی میاد سراغم اشکم در میاد نمیتونم اروم شم تپش قلب میگیرم چون من همیشه مراعات میکردم همه چیو الان خیلی ترسیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا دعا کن برام چون دارم آب میشم

وای نه تروخدا بااسترس نی نی رو اذیت نکن‌منم کللیی دارو و امپول زدم تو بارداریم نی نیم ماشاالله سالم پیشمه یه سالشه 😍پاشو وضو بگیر نمازتو بخون سوره یاسین رو معنیش رو بخون تا نی نی کیف کنه

ب امید رسیدن ب هدفم.  
وای نه تروخدا بااسترس نی نی رو اذیت نکن‌منم کللیی دارو و امپول زدم تو بارداریم نی نیم ماشاالله سالم ...

توروخدا راست میگی ؟ من دارم داغون میشم دعا کن خدا یه نینی سالم بده بهم خیلیحالم بده

نمیدونم همش یه بچه ناشنوا جلو چشممه عذابم میده داغونم کرده

من رو بارداریم ی دنیا قرص اریترومایسین ومترونیدازول خوردم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه چیزی خواهرانه بهم گوش کن شاید این تایپیک رو من دیدم حکمتی توش بوده من باردار شدم زمان کرونا تا اونموقع اصلا نمیدونستم وسواس فکری چیه ک یهو وسواسم سر بچه شروع شد تایپیک هامو ببینی میفهمی چقدر ذهنم بیماره و داره اذیتم میکنه حتی همین الان بچم چهارسالشه یهو گفت چرا دستام لاغر شد با اینکه من میدونم از ذهن بچگونشه و خودم دارم ب چشم میبینم چیزی نیست وسواس میاد سراغم ای کاش یک نفر همون اول گفته بود هروقت نگران بچه ت شدی این و بدون ک خدایی ک بچه ت و بهت داده خودش نگهدارشه ،خودش میدونه باهاش چکار کنه خودش آفریده ، تو نمیتونی همه چی و کنترل کنی مثلا ناشنوا بودن یا نبودن بچه ت رو با فکر کردن بهش نمیتونی تغییر بدی حتی اگر در بدترین حالت هم باشه هزاراااان راه پروانه الان ناشنوایی تا قبل از یه سنی هرنوعی ک باشه درمان میشه این هم از احتمالات خیلی خیلی نادره ولی تو الان میدونی ک درمان نداره ولی الان فکر کردن بهش فقط اونو توی شکمت ناراحت میکنه روزهای خوب بارداری رو ازت میگیره 

من خواهرانه قسمت میدم همین امشب یه صفحه قرآن بخون چشماتو ببند و به خدا بگو بچه مو سلامتیشو به تو سپردم و به تو توکل کردم من دستم توی دستای تو هست و راهمو میرم 

هروقت فکرش اومد سراغت سریع صلوات بفرست و پاشو یه کار متفرقه انجام بده،یوگا کار کن

خواهش میکنم ب وضعیت من دچار نشو 💔❤️

اونا مجازن تو بارداری اخه

اینم حتما مجازه ک زدن برات آخه عزیزم چراخودتو اذیت میکنی....

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن