قشنگ باشه دیگه صحنه اینا هم نداشته باشه چون بابامم یه وقتایی میشینه میبینه بعد میگه این چرت و پرتا چیه 😂 کره ای من ندیدم وقتی بچه بودم دوست داشتم الان نه .. نمیدونم یادمه رئیس وارونه و رژلب صورتی رو میدیدیم 😂ولی محتواش یادم نیست.. مثلا شربت زغال اخته رو مامانم دیگه از به جایی ندید چرت و پرت شد .. فضیلت خانم رو تا ته دید ..سیب ممنوعه رو کامل ندید
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
دیگه مثلا زندگی شاهانه ی من رو مامان و بابام تا ته دیدن
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تابستان درخشان کره ای هستش و خیلی قشنگه و وایب آرامش بخشی داره
مرسی عزیزم