2777
2789

سلام عزیزان شب تون بخیر 

امام حسین نگهدار تون باشه میخوام هر کی  هر سوره ای صلواتی چیزی بلده بخونه اول برای امام حسین و یارانش  دوم برای ایران و تمام مردمش🇮🤲🏻🤲🏻

بعد به نیت حاجت روایی خودتون و خانواده هاتون 🤲🏻🤲🏻

مارو از دعای خیرتون محروم نکنید🫂😘

ممنون از لطفت هموطن خوب من.چشم.من این روزا هر روز سوره نازعات میخونم برای دفع دشمن با زیارت عاشورا.الهی دشمن پلید و‌خونخوار و‌کودک کش به آبروی آقا سید الشهدا نیست و نابود بشه.هیچوقت نمیدونستم اینقدر ایران رو‌دوست دارم.الهی بلا از تمام هموطنهام دور باشه.چه اونا که دوستشون دارم چه اونها که دوستشون ندارم.همه سالم و‌در امان باشن الهی

بسم الله الرحمن الرحیم 

الله لا اله الا هوالحی القیوم لا تاخذه سنة ولا نوم

له ما فی السموات و ما فی الارض من ذالذی یشفع عنده الا باذنه یعلم ما بین ایدیهم و ما خلفهم و لایحیطون بشی من علمه الا بما شا وسع کرسیه السموات و الارض و لا یوده حفظهما و هوالعلی العظیم لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی فمن یکفر بالطاغوت و یومن بالله فقد استمسک بالعروه الوثقی لانفصام لها ولله سمیع علیم الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور والذین کفروا اولیاءهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات اولئک اصحاب النار هم فیها خلدون صدق الله العلی العظیم....🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از لطفت هموطن خوب من.چشم.من این روزا هر روز سوره نازعات میخونم برای دفع دشمن با زیارت عاشورا.ا ...

خواهش میکنم عزیز جان 

دعاهاتون قبول درگاه حق باشه🤲🏻🫶 من یقین دارم خدا با ماهست🤍

منم فکر نمیکردم اینقدر ایران رو دوست داشته باشم ما ریشه دواندیم درین سرزمین عین یک درخت 🌱💕

کور باد آن چشمی که به وطنم و هم وطنام چشم داره

نامش در زباله دان تاریخ بیافتد کنار بقیه دشمنان ایران جان