2777
2789

خیلیییی خوبهههه من عاشق این رشته ام ولی حیف ...

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماکت از همون ترم اول هست 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خیلیییی خوبهههه من عاشق این رشته ام ولی حیف ...

من دوستم از همون ترم یک و دو ساخته بود رو دیوارم نقاشی کشیده بودن ، اخه استوری گذاشته بود

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چرا حیف

رشتم تجربیه

منم تو فکر معماری هستم علاقه دارم ولی خیلی نگران بازار کارشم

منم شنیدم بازار کار نداره و اینا

ولی بنظرم ادم خودش باید جنم کار کردن داشته باشه.تو ایران هر رشته ای بجز پزشکی رفتی کل فامیل میان میگن بازار کار نداره که اصن بدرد نمیخوره.خودت هرچی عشقت میکشه برو.اگه به کاری علاقه داشته باشی مطمئن باش موفق میشی.ادم تو هرکاری که میکنه باید بهترینش باشه ماریم به بقیه نداشته باش

واااای.اصن به عشق این ماکتا میخوام برم😁😂

منم به خاطر کار عملی دوسش دارم😂

عالیههه.ادم درس خوندن نیستم.حوصلم سر میره😂

محشره😂