2777
2789
عنوان

از این وضعیت زندگیم خستم

237 بازدید | 17 پست

سلام خانمای نازنین 🥰

امیدوارم حالتون خوب باشه

ممنونم که تشریف آوردین و وقت ارزشمندتون رو به من دادین ❤️

من معلمم، ۲۵ سالمه و کلاس اول مدرسه‌ی پسرونه‌ی دولتی درس میدم 

سال گذشته ما یه مربی بهداشت داشتیم، ایشون آقا بود و سه سالی از من بزرگ تر بودن

ارتباط عاطفی‌ای بین ما شکل گرفت به قصد جدی 

ولی قبل از اینکه خانواده هارو در جریان بذاریم خانواده من مطلع شدن

بعد از اطلاع خانواده من چقدر من اذیت شدم، چه حرف ها ازشون شنیدم، چقدر دعوا تحمل کردم و متاسفانه اون اقا جدی پای تصمیمش نموند و تبعات این قضیه بیشتر منو درگیر کرد و قسمت فاجعه‌ی ماجرا اینجا بود که  پدر من شکاکه و همین قضیه مسئله رو برای من بدتر و سخت تر کرد

به حدی که مسئله با معاون اجرایی مدرسه که خانم بسیار محترمی بود عنوان شد. 

بعد از اطلاع معاون ارتباط من با معاون مدرسمون خیلی نزدیک و صمیمی تر شد. 

چند ماهی گذشت، من اصلا با اون اقا ارتباطی نداشتم حتی توی مدرسه هم برای مسائل کاری صحبتی نداشتیم

از دی ماه که خانواده من مطلع شدن تا فروردین ماه من یکسره دعوا داشتم به حدی که پرده گوشم پاره شد، گوشیم چک می شد، بازدید های تلگرام و واتس اپم باید باز بود و .. بعد از عید سختگیری کمتر شد و شرایط بهتری داشتم 

تولد خانم معاونمون نزدیک بود، من امروز رفتم مدرسه که ایشون رو سورپرایز کنم پدرمم منو رسوند

از شانس افتضاح من مربی بهداشت هم اومده بود مدرسه .. 

پدرم نهایت بعد از سه الی چهاردقیقه با من تماس گرفت که دارم برمیگردم بیام دنبالت؛ پلاک ماشین مربی بهداشت رو بلدن و ماشینش رو توی مدرسه دیدن

حالا از همون موقع اخلاقشون با من بده، نمیدونم شاید فکر میکنه من باهاش هماهنگ کرده بودم 

ولی حالم بده از همون صبح

از این وضعیت زندگیم خسته شدم

من تحصیل کردم کارشناسی ارشد دارم سال سوم کارمه 

توی جامعه بودم

حس میکنم حقم این برخوردا نیست

از این که قضیه گذشته رهام نمیکنه توان ندارم دیگه .. 

روحم فرسوده شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه رو عوض کن اگه میشه

من مدرسمو خیلی دوست داشتم

از سال اول کارم اونجا مشغول بودم و به شدت به کادر مدرسه علاقمند بودم

ارتباط خوبی بین هممون بود

اردیبهشت ماه باید برای جابه جایی اطلاع میدادم 

به خانواده گفتم من مدرسمو دوست دارم شرایط رو هم توضیح دادم که ممکنه مربی بهداشت بره یا نره

خانواده مخالفت کردن با موندنم تو مدرسه منم اولش ناراحت شدم و گریه کردم و اطلاع دادم به معاون که نمیمونم سال اینده

پدرم خودش زنگ زده بود به معاون که دخترم میمونه 

و به منم گفت خودم گفتم بمونی

الان دیگه نمیتونم جا به جا کنم

خیلی بده من واقعا شرایطتو درک میکنم  

تووهمچین موقعیتی بودم و عجیبه چطور تونستم خونوادمو ببخشم  ولی خدا باهام بود و شرایطو برام حلو فصل کرد .

از اجرایی بپرس اون آقا قصد رفتن نداره؟

یه چیزیم بگم اصلا تو فضای مدرسه ارتباط صمیمی با هیچ همکاری نگیر بشدت پشیمون خواهی شد سرم اومده دارم اینارو بهت میگم 

خیلی بده من واقعا شرایطتو درک میکنم تووهمچین موقعیتی بودم و عجیبه چطور تونستم خونوادمو ببخشم ولی خ ...

متاسفم که تو هم این حسای بد رو تجربه کردی عزیزم 

خیلی شرایط سختیه 

چون از نظر من و اون اقا همه چیز تموم شده ولی برای خانواده من انگار قصد تموم شدن نداره

متاسفانه ایشونم نمیخواد جا به جا بشه 

متاسفم که تو هم این حسای بد رو تجربه کردی عزیزم خیلی شرایط سختیه چون از نظر من و اون اقا همه چیز تمو ...

بنظرم خودت از اونجا برو بببین من همکار داشتم سرش قسم‌میخوردم بعد شد دشمن خونی تو همین مدرسه از من میشنوی برو یه جا دیگه اصلاا اسرارتو پیش کسی نگو 

استارتر درسته که احترام به پدر و مادر لازمه 

اما حس نمیکنی با ۲۵ سال سن این رفتارهایی که باهات میشه اصلا درست نیست و باید محترمانه و قاطعانه جلوی این رفتاراشون بایستی؟؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24