2777
2789

تو زندگیمون به هیچکی بدی نکردی بد هیچکسو نخواستیم ولی هرچی بد بیاریه برای ما بوده یعنی هر بدبختی که فکرشو کنید کشیدیم 

یه وقتایی انگار همه جهان دست به دست هم میده که ما بیشتر و بیشتر زجر بکشیم تو این یه هفته یه اتفاقایی افتاد که خودمم باورم نمیشه همش گره کور 

درحالی که هرچی ادم بدجنس اطرافم دیدم رو به پیشرفتن 

کسایی که همیشه بدخواه همه بودن به همه جا رسیدن 

پس خدای عادل کجاست؟ 

دیگه بهش باور ندارم  

خسته شدم 

اگه هم وجود داشته باشه از ما بدش میاد 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکماه پیش از خدا خواستم اگه وجود داره اگه ما رو هم دوست داره یه نوری تو زندگیمون نشون بده  

اولش داشت به اتفاق خوب میوفتاد امیدوار شدم  

ولی الان هرچی بدبختیه رو سرمون خالی شد  

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
فقط حق الناس نیست که برگشت داره و اثرات بدبگرد ببین کجا میلنگهاز خودت شروع کن

تاحالا شده صدتو بذاری همه تلاشتو کنی عین سگ کار کنی ولی هرچی مشکل عجیبه فقط برای تو پیش بیاد؟ 

توقع نداشته باش دیگه بهش امید داشته باشم 

عزیزم یه قانون معروف داره خدا به نام املا و استدراج 

اینکه میبینی ادم های بد پول میزارن روی پول به خاطر اونه 

ن اینکه خدا دوستشون داره یا از این حرفا

همه ادما مشکل دارن توی زندگی شون تو باید وایسی و حلش کنی 

اینا همش امتحان های خداست 

وگرنه مومن بودن تو وقت خوشحالی کار ساده ایه 

عزیزم یه قانون معروف داره خدا به نام املا و استدراج اینکه میبینی ادم های بد پول میزارن روی پول به خا ...

لااقل نباید یه روز خوبم بهمون نشون بده؟ 

من این حرفا رو دیگه قبول ندارم همش توجیه 

تاحالا شده صدتو بذاری همه تلاشتو کنی عین سگ کار کنی ولی هرچی مشکل عجیبه فقط برای تو پیش بیاد؟ توقع ن ...

خب یعنی چی؟ یعنی چون تو تلاش کردی و نشد تقصیر خداست؟ خدا ما رو افریده و این دنیا تماما تحت کنترل خداست. قوانینی هم داره، گره افتادن در کار گاهی به مصلحته. برای خودمم پیش اومده

خب یعنی چی؟ یعنی چون تو تلاش کردی و نشد تقصیر خداست؟ خدا ما رو افریده و این دنیا تماما تحت کنترل خدا ...

اره چون به قول خودت تحت کنترلشه

اره چون به قول خودت تحت کنترلشه

درسته

ببین مثل اینه من کمربند ایمنی نبندم، تصادف که کردم برم تو شیشه ماشین و سرم بشکنه

بگم تقصیر خداست، بنظرت منطقیه؟ خدا  به انسان یه اختیار نسبی داده، در این دنیا هم قوانین گذاشته خب قانون دنیا میگه کمربند نبندی تصادف کنی اسیب شدید میبینی

ولی من ناامید بشم و بگم عهههه تقصیر خدا بود؟ چرا همش بدبیاری میارممم؟

لااقل نباید یه روز خوبم بهمون نشون بده؟ من این حرفا رو دیگه قبول ندارم همش توجیه

یه بخشیش هم دست خودته 

این ک نگاهت به زندگی چجوریه و چجوری داری رفتار میکنی 

شیطان دقیقا داره تلاششو میکنه ک همین حرفا رو بزنی و از خدا دل بکنی 

حواستو جمع کن

امام ها و پیامبر ها که عزیزترین بنده های خدا هستن سخت ترین زندگی ها رو داشتن 

داشتن مشکل ب این معنا نیست ک خدا دوست نداره حواست باشه 

درستهببین مثل اینه من کمربند ایمنی نبندم، تصادف که کردم برم تو شیشه ماشین و سرم بشکنهبگم تقصیر خداست ...

اینایی که میگی رو هزار بار شنیدم ولی دیگه بریدم اصلا نمیتونم سر در بیارم