2777
2789
ینی کامل برمیگرده؟؟

اره مشکلی نیست تازه گاهی مشکلات ناخناتم برطرف میکنخ مثلا من ناخنام شکننده بود زیاد قوی تر شده و صدفم بهتر شده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن اینکار وچون یه چیز مصنوعی ، زیبایی هم ندارهآسیب هم زیاد داره

دوس دارم چیزای جدید تجربه کنم ولی هنوز بنظر میرسه به سن قطع رشد نرسیدم واسه اون میترسم فقط وگرنه با بقیش مشکل ندارم

اره صدرصد من دیدم یک هفته ناخون کاشته رفته ریموت کرده ناخونش هم مثل قبله استرس نداشته باش

میگن شکننده میشه چمیدونم ناخن از بستر جدا میشه میترسم اخه ناخونام خوبه رشدش و اسحکامشم بدی نیس میترسم

با گوش پاکن یا با دست یکم اکسیدان ماساژ بده اون قسمت هارو

یعنی با خود اکسیدان پاک میشه چه جالب نمیدونستم باشه گلم ممنونم ک گفتی خدا کنه پاک بشه الهی خیر ببینی هرچی میخوای خدا بهت بده خواهرگلم 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

یعنی با خود اکسیدان پاک میشه چه جالب نمیدونستم باشه گلم ممنونم ک گفتی خدا کنه پاک بشه الهی خیر ببینی ...

کامل پاک نمیشه ولی کم رنگ میشه 

با ای و صابون و این چیزا هم زیاد شستشو بده در طول روز و کرم مرطوب کننده بزن پوستت خشک نشه 

کامل پاک نمیشه ولی کم رنگ میشه با ای و صابون و این چیزا هم زیاد شستشو بده در طول روز و کرم مرطوب کنن ...

ممنونم خواهرجونم خییییلی کمکم کردی الهی همین امشب حاجت روا بشی گلم 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

عزیزم❤️ چقدر با دعات بغض کردم🥹🥺

پس بغضت گرفت معلومه ک دل پاکی داری قربون دل پاکت خواهرجونم منم دعا کن التماس دعا الهی اگه مشکلی تو زندگیت داری ب حق همین شبهای عزیزعزاداری امام حسین زودتر برطرف بشه و ب ارزوهای قلبیت برسی و بهترینها برات اتفاق بیفته عزیزم آمین یا رب العالمین