2777
2789

اره بابا ب یبار هیچی نمیشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اره بابا ب یبار هیچی نمیشه

مطمعنی؟ یه بار فقط بعدش ریموو کنم اندازه 3 هفته 

تو اینترنت خوندم مثل اینکه کامل به حالت اول برنمیگرده و خیلی مراقبت میخواد تا ناخن اسیب هاشو جبران کنه اونم قناص

نمیدونم برا فردا فقط وقت داره گیج شدم اصن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، کاشت ناخن ممکنه به ناخن‌ها آسیب بزنه. به خصوص اگه مرتب کاشت کنی و ریمو کنی. ناخن‌ها به حالت اولیه برن، ولی ممکنه ضعیف‌تر بشن. بهتره زیاد تکرار نکنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بله، کاشت ناخن ممکنه به ناخن‌ها آسیب بزنه. به خصوص اگه مرتب کاشت کنی و ریمو کنی. ناخن‌ها به حالت اول ...

نه نه تاحالا نزدم و فقط برای یه بار میخوام 3 هفته بزارم بعد بردارم همین

استارتر ببخشید اینو توی تاپیکت میپرسم گلم بچه ها ابروهامو رنگ گذاشتم پوست دور ابرومو یادم نبود وازلین نزدم حالا رنگ گرفته هرچی لیف میکشم پاک نمیشه چی بزنم پاک بشه خییییلی ضایع رنگ گرفته گوشه های ابروم ک بدجوری رنگ گرفته حالا چیکار کنم توروخدا کمک کنید

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

خواهش میکنم عزیزمفک کنم به تدریج میره

مرسی عزیزدلم یعنی یه ماده ای چیزی نیست بزنم زود رنگو از روی پوست پاک کنه میخواستم وایتکس بزنم لیف بکشم ترسیدم گفتم شاید بره تو چشمم یا پوست صورتم زخم بشه نزدم حتی با جوش شیرینم شستم صورتمو ولی نرفت خیییلی هم صورتم سوخت 

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

اگ یکبار باشه خیلی اسیب نمیزنه ولی صدف ناخنت بزرگتر میشه و کمی شکننده تر ک بستگی بخودت داره از 4تا6ماه اوکی میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

به ناخن کار بگو تک تک مرحله ها رو برات با ظرافت انجام بده و با یه بار هیچی نمیشه من یه بار انجام دادم بعدش ریمو کردم از داروخانه‌ تقویت ناخن خریدم چیزیم نشد

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞