2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستام یه مشکلی داره امشب بهم گفت خودشم ناراحت بود..دوست من تقریبا شیش ساله ازدواج کرده شوهرشم میشناسم مرد خوبیه ولی در کل بی احساسه ..وگرنه اخلاقش خوبه.میگه خیلی بهم بی توجهه در ماه یک هفته بیشتر خونه نیست و شهرای دیگس یا میره گرجستان اونجا کار گرفته..دوستم شوهرش رو دوست داره ولی خب جدیدا که رفته ارشد بگیره با همکلاسش دوست شده میگفت در حد تلفنیم خیلی با احساسه و جای خالی شوهرم رو برام پر میکنه..میدونم کارش اشتباهه خودشم میدونه.ولی واقعا من شوهرش رو مقصر میدونم که اینقدر اینو تنها میذاره ...دوستمم خیلی بهش گفته بی احساسی و عوض شو ولی متاسفانه گفته من همینطورم نمیتونم

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

بچه ها گزارش بزنید همین الان بترکه 😂😂وسط بحث یهو نزنه 😐این مبحث تعطیل شده است 😐

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
یکی از دوستام یه مشکلی داره امشب بهم گفت خودشم ناراحت بود..دوست من تقریبا شیش ساله ازدواج کرده شوهرش ...

دوستت ميتونه طلاق بگيره نه اينكه خيانتشو توجيح كنه

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

واقعا از سر شب که بهم گفته معده درد عصبی گرفتم چون دوستم رو میشناسم چه دختر خوبیه..ولی شوهرشم مرد خوبیه فقط بیش از حد سرده...البته اینو بگم دکتر اورولوژی هم بردش تاثیری نداشته

یکی از دوستام یه مشکلی داره امشب بهم گفت خودشم ناراحت بود..دوست من تقریبا شیش ساله ازدواج کرده شوهرش ...

خب چرا طلاق نمیگیره 😕😕خودشو توجیه میکنه با خیانتش 😐

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
دوستت ميتونه طلاق بگيره نه اينكه خيانتشو توجيح كنه

واقعا شرایط طلاق رو نداره چون داداشش با خواهر شوهرش ازدواج کرده..در ضمن قسم خورد فقط تلفنیه و دیدنش تو دانشگاه نه چیز دیگه ای