2777
2789
واقعا شرایط طلاق رو نداره چون داداشش با خواهر شوهرش ازدواج کرده..در ضمن قسم خورد فقط تلفنیه و دیدنش ...

بازم اصلا دليل نميشه 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شرایط طلاق رو نداره چون داداشش با خواهر شوهرش ازدواج کرده..در ضمن قسم خورد فقط تلفنیه و دیدنش ...

خیانت خیانته 😑حتی یه نگاه! 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

خیانت خیانته 😑حتی یه نگاه! مطمئنی تلفنیه آخه تلفن رو فک کنم شوهرش بزنه بهش ها 😌😌اشتباه نمیکنی! کم کم از تلفن شروع میشه و ووووو به کجا ختم بشه الله اعلم 

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
واقعا از سر شب که بهم گفته معده درد عصبی گرفتم چون دوستم رو میشناسم چه دختر خوبیه..ولی شوهرشم مرد خو ...

شما چه جور مشاوری هستید که کار دوستتونو تایید میکنید اگه سرد اگه با مرد بی احساس نمیتونه بسازه طلاق بگیره با یه با احساسش ازدواج کنه تا ببینه احساس نون اب نمیشه براش 

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
خیانت خیانته 😑حتی یه نگاه! مطمئنی تلفنیه آخه تلفن رو فک کنم شوهرش بزنه بهش ها 😌😌اشتباه نمیکنی! کم ...

باور کن میگه شوهرم در طول شبانه روز اینقدر بی احساسه شاید یه بار زنگ بزنه..شوهرش مرد خوبیه فقط ولی ایرادش اینه تموم فکر ذکرش کارشه

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸
قبول دارم..بهش گفتم اینطور میشه.میگه نمیتونم ازش جدا شم خیلی تنهام

بگو اگه ازم راهکار میخوای پس قیدشو بزن.نمیتونم نمیشه حرف.میشه.

اما اگه میخواد کارش رو توجیه کنه پس هیچ بهش نگو چون فایده نداره۱

شما چه جور مشاوری هستید که کار دوستتونو تایید میکنید اگه سرد اگه با مرد بی احساس نمیتونه بسازه طلاق ...

باور کن بعضی مسائل دیگه علم جواب نمیده..نمیدونم چی بگم 

الان من خودم هیچ وقت نمیتونم از عشقم جدا شم..وابسته شی جدایی خیلی سخته.البته خب شرایط من با دوستم خیلی فرق داره.من خانوادم مخالفن فقط.