2777
2789

ON8LHIY86M

خرید از سوپرمارکته

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

@برگ_در_آسمان‍ 

اخه بدبخت ترسو اگه جرات داری قفل نکن جوابتو بدم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@برگ_در_آسمان‍ اخه بدبخت ترسو اگه جرات داری قفل نکن جوابتو بدم

وا چرا اینجا دعوا میکنید 😐

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗

ببخش معذرت

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

طوری نیست فقط منو نترکونین😂❤️

نه نهایت تاپیک بترکه  

اخه میاد تاپیک میزنه نطر میدی قفل میکنه بعد هی خودش باز تگ میکنه جواب میده

ایشون عادت دارن تو تایپیکا اهانت میکنن و افکار مریصشونو خالی میکنن بعد تو تایپیکای دیگران هم مزاحمت ایجاد میکنن.

نوشتم مربیم برام اب گرفته من چ کار کنم بچه ها راهنمایی کردن بعد این موششغاله نوشته اگه جای دوس دخترش بودم نمیزاشتم باهات کلاس بزاره

آخه تو جای انگشت کوچیکه اونم نمیشی چ برسه ب دوس دخترش ادم مریض مریضه دیگه.

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.