2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خوب این چیزا به خیلی چیزا بستگی داره مثلا برای یکی تحصیلات مهمه برای یکی نه ولی من واقعا ندیدم ...

دختره میگه خجالت میکشم خودم دکتری با شوهر دیپلمه

نه من این همه درس خوندم تا ارشد بگیرم و قراره بازم ادامه بدم 

چرا برم با دیپلمه ازدواج کنم اخه 

پولدار بودن و با دانش بودن فرق داره و هم دیگه رو کاور نمیکنن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من میگفتم اگه پولدار باشه مشکلی نداره اما اخه دختر دکتری داشته باشه پسر دیپلم یه جوریه

هر کس اولویت های زندگی و به دنبالش معیارهای ازدواجش متفاوت هست. ولی در کل، هر چه تشابهات بیشتر باشه، احتمال موفقیت در ازدواج بالاتر میره

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اگر پولدار هست خونه و ماشین خوب داره خوش اخلاق قیافشم به دلم باشه اره 

با اینکه دکترا داشته باشم 

تحصیلات شعور نمیاره ولی دیپلم و باید داشته باشه 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

نه من این همه درس خوندم تا ارشد بگیرم و قراره بازم ادامه بدم چرا برم با دیپلمه ازدواج کنم اخه پولدار ...

یعنی طرف خیلی عاشقت باشه و همه چی له پات بریزه هم قبول نمیکنی

اگر پولدار هست خونه و ماشین خوب داره خوش اخلاق قیافشم به دلم باشه اره با اینکه دکترا داشته باشم تحصی ...

نظر منم همینه ولی خب یکم خانواده مخالفت میکنن

یعنی طرف خیلی عاشقت باشه و همه چی له پات بریزه هم قبول نمیکنی

فعلا که نظرم منفیه جز پولدار و عاشق بودن باید یه امتیاز خاص تری داشته باشه که شاید قبول کنم 

اما بخاطر اینا نه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇