2777
2789
عنوان

همفکری درمورد سیسمونی

151 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

من بچه اولم هست وهیچ تجربه ای در مورد خرید سیسمونی ندارم هیچی واقعا گیجم چی بخرم چی نخرم هرچی میرم نگاه میکنم سر درنمیارم بچمم پاییز دنیا میاد

خونمون یک خوابه هست و تخت خودمو شوهرمم توش هست وقصد جمع کردنش رو هم ندارم چون نمیتونم زمین بخوابم اصلا 

بنطرتون تخت چی بگیرم زیاد جا ندارم تخت کنار مادر تخت پارک 

گهواره 

خلاصه هرچی در مورد سیسمونی میدونید بگیذ

بعد الان کریز سرچ کردم بعصیا میگن خوبه بعضیا میگن نه من نمیتونم خارجی بخرم وخیلی زیاد هزینه کنم در حد ایرانی متوسط و خوب میتونم بخرم آیا خوبه کاربردی هست؟ 

لباس چی بخرم 

قنداق سوئیسی بخرم 

قنداق فرنگی ک میخوام بخرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شهریور زایمان میکنم تجربه عملی ندارم خریدام طبق تحقیقات بوده.

کریر خریدم چون به جای صندلی ماشین هم میشه استفاده کرد و حالت گهواره‌ای هم داره.

قنداق پیچ و فرنگی و سوئیسی گرفتم چون همش کاربردیه. اولی برای خواب، دومی برای بیرون و سومی برای شیردادن.

به نظر من تخت گهواره ای کنار مادر بگیر.

خودم هنوز در مورد سرویس خواب شک دارم. اتاق داریم ولی عید میریم شهر دیگه نمیدونم بخرم یا تا اون موقع صبر کنم🤔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

خب خودت چون روی تخت میخوابی حتما تخت کنار مادربگیر از این مدلا که به تخت وصل میشن. اگربدی بسازن بهتره که ابعادش بزرگتر باشه تا یک سال اقلا بخوابه. تخت پارک و گهواره مناسب نیست چون هی باید خم بشی بچه رو بزاری برداری.

کریر درصورتی به کارت میاد که مهمونی زیاد بری به کار من اومد چون من خیلی میرفتم خونه مامان و مادرشوهرم اونجا تو اون راحت میخوابید و توی دست و پا نبود 

همتا اسم خـودمه♥
بنظرم پولشو بگیر ی طلایی چیزی بخر ی تخت کوچیکم کارتو راه میندازه لباسمم بچینی تو کشوی خودتون کریر به ...

ما ک خودمون کشومون جا نداره😄

باید ی کمد بخرم حتما 

میخوام چیزای کاربردی تر بخرم