2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مژه نه ناخن نه ژل نه کاشت ابرو هییییییچی . نه آرایش آنچنانی.  نهایت لاکچری بازی من اصلاح و برداشتن ابرو . ضدآفتاب میزنم و فیشیال میرم 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

نه مژه نه ناخن نه ژل نه کاشت ابرو هییییییچی . نه آرایش آنچنانی. نهایت لاکچری بازی من اصلاح و برداشت ...

من فقط ارایش میکنم حتی ابروهامم برنداشتم ارایشمم غلیظ نیس

بگو برو با عملیا دوس بشو!بخاطر کسی خودتو تغییر نده

تو دانشگاه یه دختر عملی هس حتی باسنشم عمل کرده همه پسرامون عاشق اونن اینم بهم میگه توهم اینطوری کن

تو دانشگاه یه دختر عملی هس حتی باینشم عمل کرده همه پسرامون عاشق اونن اینم بهم میگه توهم اینطوری کن

اگه خودت دوس داری بکن

نه برا عمچین پسر ببخشید هولی که جلو تو از بقیه تعریف میکنه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
تو دانشگاه یه دختر عملی هس حتی باسنشم عمل کرده همه پسرامون عاشق اونن اینم بهم میگه توهم اینطوری کن

بگو تو فقط پول بده کارت نباشع از اون بهتر میشم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

اگه خودت دوس داری بکننه برا عمچین پسر ببخشید هولی که جلو تو از بقیه تعریف میکنه

میدونی من واقعا چهرم خوبه نمیدونم چرا اینطوری میگه همه بهم میگن خوبم بینیم کوچیکه لبم خوش فرمه فقط گرد بودن صورتمو دوسندارم همین

میدونی من واقعا چهرم خوبه نمیدونم چرا اینطوری میگه همه بهم میگن خوبم بینیم کوچیکه لبم خوش فرمه فقط گ ...

مطمینم شما خوشگل و دلنشینی

اشکال از اینجور مرداست

پسرخاله من یه زن داشت انقدر خوشگل و خوش اندام جذاب

ولی اخرش خیانت کرد خیلیم چشم چرونه ذاتشونه بعضیا

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
بخوره تو سرش پول یه کافه رفتنو به زور میده که بیشتر وقتا دنگ خودمو حساب میکنم

خب پ بهش بگو گ ه نخور

بعد چرا دقیقا موندی با همچین کسی

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

مطمینم شما خوشگل و دلنشینیاشکال از اینجور مرداستپسرخاله من یه زن داشت انقدر خوشگل و خوش اندام جذاب و ...

اره واقعا به ذاته طرفه ولی خب مرغ همسایه براشون غازه همیشه مال خودشون به چشم نمیاد