2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
یک چیزی هزار بار به خیلیا گفتمروابط مجازی اینا همش چاخانه .هزار دلیل باشه پسری نمیاد دختر از فضای مج ...

این مسأله همیشه صدق نمیکنه.ممکنه آدم تو فضای مجازی هم عاشق بشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2157262

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله .ولی حتی میتونن خوشبخت هم بشن . مگه هرکی به صورت غیر مجازی ازدواج میکنه لزوما خوشبخت میشه؟!نه

ولی درصد بالاشون بله .

چون در عالم واقعی شناختند هم دیگر را .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اولا کلا اینجور روابطو قبول ندارم، همینکه عکس و اهنگ بفرستی و جو رو عاطفی کنی وقتی چیزی معلوم نیست

دوما حالا چیشده مگه؟ تو دوران اشنایی پسره فهمیده نمیخواد!

نامزد یا شوهر نبوده که.. پس آشنایی واسه چیه

اخه پسره از چهره شم خوشش نیومده بوده ولی ترسیده بگه دلش بشکنه

بر حسب نوشته های خودتون پسره گفته اگر اکی شدیم قصدم ازدواجه خب اکی نشدید دیگه نفرین واسه چیه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بنظرم کلا از اول اینکار گناه بوده 

حرف زدن دوتا نامحرم باهم چه مجازی چه حضوری گناهه 

بعدم واقعا چطور میتونین انقد ساده باشین که اینا رو بگین 

منظورم اینکه دختره گفته من ضربه خوردم و فقط برا ازدواج

میخوام وارد بشم خب معلومه پسر هم میگه منم قصدم الان

جدیه 🤦‍♀️

درکل این دوستی ها به جایی نمیرسه میخواید ازدواج کنید 

برید خواستگاری اونجا باهم آشنا بشید حتما خانواده ها در 

جریان باشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

رابطه دوتانامحرم گناهه

توآشنایی فرصتی هست برای شناخت بیشترهمونقدرکه قراره ازدواج کنن همونقدرم قراره منصرف بشن ازازدواج 

نفرینم گناهه

دختره کارخوبی کردکه حقیقت روگفت پسره هم کارخوبی کردکه همون اول گفت منصرف شده ودختره روبازی نداد

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ولی درصد بالاشون بله .چون در عالم واقعی شناختند هم دیگر را .

بله درسته . شناخت با صورت حضوری خیلی بهتره.ولی من فکر میکنم آدم توی فضای مجازی  بهتر خود واقعیشو نشون میده

بله درسته . شناخت با صورت حضوری خیلی بهتره.ولی من فکر میکنم آدم توی فضای مجازی بهتر خود واقعیشو نشو ...

اسیبی که به دخترا میرسند فرق داره .

اونها وابسته میشند.

عاطفیند.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

اسیبی که به دخترا میرسند فرق داره .اونها وابسته میشند.عاطفیند.

اگه قرار به آسیب رسوندن باشه بخدا به اقایون هم آسیب میرسه.  مثلا من خودم به شدت احساساتی هستم و زود وابسته میشم.ولی خب شاید اکثر اقایون اینجوری نباشن

خوشبحتیشون هم همش ظاهریه .مجبورند واسه حفظ ابرو .

منم مجازی دوست شدم ازدواج کردم خوشبختم هستم،همه دیگه اینجوری نیستن.

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

لعنت بهَش پس چرا امیدوارش کرده 

خدا بزنتش

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘