2777
2789

شوهر من از صبح تا عصر بیرونه شبا تا صبح خواب ندارم روزا تا یک خوابم همش هم ولو هستم رو تخت  سرگرمیم همینه ک شامی ناهاری بپزم .اینستا بچرخم حوصلم سر رفته بیرون هم اصلن نمی‌خوام برم از بس گرمه شما ها چکار میکنید 

چندهفته ای؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل خودت ولی می خوای زندگیم تغییر بدم خسته شدم از این تکرار مسخره .پیاده روی کم و پارک رفتن و کتاب خوندن که ضرر نداره .شاید یه کار هنری هم شروع کردم .یا چله و دعا و اینا و ختم قران

مثل خودت ولی می خوای زندگیم تغییر بدم خسته شدم از این تکرار مسخره .پیاده روی کم و پارک رفتن و کتاب خ ...

من جون ندارم کار اضافه کنم فشارم پایینه خستم همش و تهوع دارم و رفلاکس اسید معده همش احساس سنگینی میکنم انگار ده کیلو تو شکمم هست این ور اون ور میکشم شنیدم ک همش در حالا بخور بخواب باشی زایمان سخت میشه

چقدر سخت من ک تو خونه ام زیر باد کولر ولی یکسره درحال خوردن تخمه ولی بازم خسته ام از این حالت

همش دنبال تعطیلی و مرخصی ام سالم بدنیا بیاد عیب ندارد

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
سوزش سر دل داری و اسید معده ؟حالت از دو هفته پیش بهتر نشده ؟

نه اصلن هنوزم ک هنوزم تهوع دارم و قرص میخورم روزی دوبار یک صبح یکی شب فشارم پایینه. و همش سردردم و جفتم پایینه وزن بچم کمه و فردا سونو آنومالی قرار برم ببینم جفتم آمده بالا یا نه 

نه اصلن هنوزم ک هنوزم تهوع دارم و قرص میخورم روزی دوبار یک صبح یکی شب فشارم پایینه. و همش سردردم و ج ...

قرص زد سقط یا واسه حالت تهوع ؟منم جفتم پایین بود گفت طبیعیه سنو‌دوازده هفته دارو هم نداد 

قرص زد سقط یا واسه حالت تهوع ؟منم جفتم پایین بود گفت طبیعیه سنو‌دوازده هفته دارو هم نداد

دمیترون واسه تهوع . سر دخترم بعد سه ماه ویارم رفت اما این فک کنم تا نه ماه همینه وضعم من سه بار بستری شدم سر این  تازه التهاب پانکراس هم دچار شدم معلوم نیست بعد زایمان باید عمل بشم یا نه

چند هفته جنسیت معلوم شد من شونزده هفته ام برم سنم معمولی مشخص هست ؟

من  رفتم ntگفت احتمالا پسره. ولی هفته هجده برو واسه آنومالی ک جنسیتش هم کاملا مشخصه اون موقع آلت تناسلی تشکیل شده. دکتر کار بلد باشه تو هفته دوازده هم میتونن تشخیص بده