2777
2789
عنوان

واقعا دخترا چرا ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 41 پست
یه آدم فارغ از زن یا مرد یا باید درس بخونه یا سر کار بره یا مشغول به یه کاری بشهدختری که اینکارارو ا ...

خب این همه شاغل ازدواج میکنن تازه آقاهه یا برای شاغل بودن میره سمتش یا بعد ازدواج توقع داره هم کار خونه همه انجام بده هم پولشو بیاره خرج خونه کنه تازه تشکر نم کنه که میذاره کار کنه

فشار جنسی بنظرم اگه این مسئله نبود ابدا ازدواج نمی‌کردن 😐 الان یه عده میان ،میگن که نه نیاز عاطفی و ...

حرف دل منو زدی😂

ولی دیگه نیاز جنسی هم زیاد ملاک نیست، چون راحت میتونن به دستش بیارن

یه فیلمی بود میگفت مردا ازدواج میکنن تا به عنوان دستاوردی به همجنساشون پز بدن(یه همچین مضمونی)

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب این همه شاغل ازدواج میکنن تازه آقاهه یا برای شاغل بودن میره سمتش یا بعد ازدواج توقع داره هم کار خ ...

نمیگم افراد شاغل ازدواج نمیکنن

میگم کسی که شاغل یا محصل نیس انتخابی غیر از ازدواج نداره

درباره انتظارات بی جای آقای شوهر هم قبل از ازدواج باید توافق کنن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

اصلا اینجوری نیست، تو ازدواج بیشتر وظیفه خرج خونه با شوهره یعنی یه منبع مالی پیدا می‌کنی و مهریه هم داری که هر وقت شرایط بد شد میتونی به اجرا بذاری و کلی پول بگیری

حالا مقایسه کن با اینکه خودت تک و تنها و بدون پشتوانه بخوای زندگی کنی و خرج خودتو دربیاری

نمیگم افراد شاغل ازدواج نمیکننمیگم کسی که شاغل یا محصل نیس انتخابی غیر از ازدواج ندارهدرباره انتظارا ...

اکثرا قبل ازدواج به غلامی میان ولی بعد ازدواج به کنیزی میبرن 

بعد ازدواج آروم آروم رنگ عوض میکنن بعضیا هم سریع

اصلا اینجوری نیست، تو ازدواج بیشتر وظیفه خرج خونه با شوهره یعنی یه منبع مالی پیدا می‌کنی و مهریه هم ...

مردا نون بذارن سر سفره چه نذارن برای زن مثل اینه که میخوای میخوای نمیخوای نخواه 

هر چقدر بیاره شما نمیتونستی چیزی بگی زن باید با شرایط کنار بیاد نیاد میخواد چیکار کنه 

مهریه مال پولدار هاس که اونا هم راه در رو رو بلدن و قشر متوسط هم نهایت میخوان یه خونه داشته باشن که با خونش کاری ندارن یه ماشین که احتمالا رهن بانک و کاریش نمیشه کرد میخوان دادگاه یه ربع سالی بزنه  با سالی یک ربع چیکار میشه کرد 

من خیلی منفی شدم یا واقع بینم ؟

اکثرا قبل ازدواج به غلامی میان ولی بعد ازدواج به کنیزی میبرن بعد ازدواج آروم آروم رنگ عوض میکنن بعضی ...

ازدواج یه توافق برد برد هست مردها خونه میخرن که غالباً بیشتر از پنج میلیارد ارزش داره ماشین که لااقل یک میلیارد ارزش داره برا خانم ماشین جدا میخرن،خانومها جهیزیه میخرن که بالای یک میلیارد ارزش داره و مردها کار اصلی بیرون و درآمد بیشتر و خرید خونه  رو دارند زنها هم کار بیرون سبک تر رو دارندو کار خونه البته اغلب مردها تو کار خونه کمک میدن 

نه برای مردا مزایای ازدواج خیلی زیاده ولی برای خانوما نه

اون که آره

خانوما هم اکثرا برای حمایت مالی ازدواج میکنن و اینکه متاسفانه فرهنگمون میگه دختر حتما باید ازدواج کنه

من خودم که فقط لنگ پولم، دنبال یه راهی‌م پول بیشتر دربیارم و یه خونه واسه خودم بخرم. اونوقت دیگه عمرا به ازدواج فکر نمیکنم(همین الانشم فک نمیکنم😂)

و درمورد اینجور عقاید آقایون میگن «زنا پول دستشون بیاد خدا رو بنده نیستن»......بله چون دیگه از مردا اطاعت نمیکنن

فشار جنسی بنظرم اگه این مسئله نبود ابدا ازدواج نمی‌کردن 😐 الان یه عده میان ،میگن که نه نیاز عاطفی و ...

خیلی از خانم‌ها از جمله خودم از همه چیز زندگی مشترک راضی هستن جز همین رابطه جنسی من خودم اگه نیاز همسرم نبود کلا حوصلشو ندارم تا جایی که بشه بهانه میارم گاهی تا یکماه هم از زیرش در میرم

اون که آرهخانوما هم اکثرا برای حمایت مالی ازدواج میکنن و اینکه متاسفانه فرهنگمون میگه دختر حتما باید ...

تو زندگی زناشویی قرار نیست کسی از کسی اطاعت کنه هر کس باید وظایفش رو انجام بده و با مشورت هم تصمیم بگیرند،تا زندگی به خوبی جلو بره البته مردهای ایرانی باید بدونن که حتما باید در بچه داری و خونه داری کمک کنند که خدا رو شکر الان تقریبا همه گیر شده

تو زندگی زناشویی قرار نیست کسی از کسی اطاعت کنه هر کس باید وظایفش رو انجام بده و با مشورت هم تصمیم ب ...

ببین عزیزم، یه فرقی هست بین واقعیت و حقیقت 

درسته، حقیقت امر همینیه که شما میگی

ینی اصولش اینه که زن و مرد، با همکاری، اعتماد، سازش و غیره، زندگی رو بسازن

اما واقعیت اینه که(مخصوصا در جامعه ی ایرانی) نه تنها آقایون قصد تصاحب و تملک زنان رو دارن، بلکه خیلی از خود خانوما هم معتقدن اطاعت از مرد وااااجبه

خب اگه قرار بود من از یه مرد دستور بگیرم، یا میمونم توو خونه ی پدرم، یا حتی گزینه ی بهتر اینکه میرم برای یکی کار میکنم پولم بگیرم

نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه😂