2777
2789
عنوان

واقعا دخترا چرا ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون ازدواج اگه تو سن درستش باشه انتخاب خوب و اگاهانه ای داشته باشی و شریک زندگیت رو کسی انتخاب کنی که همه جوره با افکار هم مچ باشید و دنیاتون مثل هم باشه بهترین مرحله زندگیه به زندگی جهت میده خانواده خودت رو تشکیل میدی زندگیتون رو پله پله میسازید ثمره عشق رو بعدا بغل میگیرید 

ولی نه یه دختر بخواد زیر 25 سالگی ازدواج کنه اونم سر سری و از روی عشق به لباس عروس و هدیه و کادو و طرفشو خوب نسنجیده باشه خب معلومه زندگی متاهلی خوبی پیدا نمیکنه 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

مردا نون بذارن سر سفره چه نذارن برای زن مثل اینه که میخوای میخوای نمیخوای نخواه هر چقدر بیاره شما نم ...

پسرعمه من متوسطه وضعش ولی دادگاه ۱.۵ دنگ خونه و سالی یه سکه تموم براش زده، بعدم اون متوسط که میگی خب خونه پدرش هم متوسط بوده

به هر حال حقیقت اینه که فقط یه وظیفه خونه داری اضافه میشه ولی چیزهای بیشتری برای زن به ارمغان میاد، هر رابطه ای که بین دختر پسر شکل میگیره پسر میخواد استفاده کنه و فرار ولی دختر میخواد به ازدواج ختم شه چون هر دو طرف می‌دونن چی در انتظارشونه

یه کلفت دارن کاراشونو انجام بده غذا درست کنه نیازشونو بر طرف کنه و اونا پیشرفت کنن . وبه کارشون ادام ...

اگر اینطوری به قضیه نگاه کنیم ما هم یه نوکر پیدا می کنیم که برامون خرید خونه رو انجام میده چیزایی که لازم داریم برامون میخره،تعمیرات وسایل خونه و ماشین رو انجام میده،تو مسافرت رانندگی میکنه،هر وقت کارمون سنگین بشه بچه داری و کارهای خونه رو انجام میده و غیره

پسرعمه من متوسطه وضعش ولی دادگاه ۱.۵ دنگ خونه و سالی یه سکه تموم براش زده، بعدم اون متوسط که میگی خب ...

خب خونش چند متر بوده 

متوسط ما ۱۰۰ متر اونم معمولا تو رهن بانکی چیزی میذارن خلاص میکنن خودشونو

اوه چه چیزی بیشتری دقیقا 🤯🤯🤯بگین ما هم بفهمیم

اگر اینطوری به قضیه نگاه کنیم ما هم یه نوکر پیدا می کنیم که برامون خرید خونه رو انجام میده چیزایی که ...

خداروشکر زندگیت خوبه خیلی بحث نکن بذا فکنیم همه مثل خودمون هستن