2777
2789
عنوان

واقعا دخترا چرا ازدواج میکنن

403 بازدید | 41 پست

بغیر اینکه هزار تا مسئولیت به گردنشون میفته 

مردا همون زندگی که قبل داشتن و دارن فقط اکثرا اینکه بعد ازدواج خانوادشون یادشون میفته پسری هم داشتن 

البته همه اینجور نیستن ولی اکثرا همینه 

مردا خونه داشته باشه نداشته باشه پول هم که اکثرا ندارن اخلاق هم که ندارن زبونشون که دراز زنها باید بسازن 

در حالی که درمورد زنها اینجور نیست 

البته همه مثل هم نیستن ولی اکثرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تنهایی که تو خونه داشتم دوست داشتم ازدواج کنم

فکر میکردم فامیل شوهر میشن مثل فامیل خودم 

زهی خیال باطل 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

یه آدم فارغ از زن یا مرد یا باید درس بخونه یا سر کار بره یا مشغول به یه کاری بشه

دختری که اینکارارو انجام نمیده طبیعتا باید ازدواج کنه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
شما تک فرزند هستید؟

نه اتفاقا یه خواهر برادر دارم دوتاشون تقریبا همسن خودم ولی بازم تو خونه خیلی احساس تنهایی میکردم هر کسی دنبال کار خودش بود 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم