ما قراره عقد کنیم فعلا یه مراسم بله برون میخوایم بگیریم منم دوس دارم خب همه چی خیلی خوب و عالی پیش بره بله برون رو تو خونه ما میگیریم من برای گل آرایی هماهنگ کردم حالا چند تا از فامیلامون هم قراره بیان ولی از وقتی شنیدن من گل آرایی میخام فقط نصیحت پشت نصیحت
تو از یک زن زندگی گرفتی که زندگیِ زنهای دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو... به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها. دوست ندارند
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
اینکه میگی همه چی خوب و عالی پیش بره باید باید به یک نگته دقت کنی و مراقب باشی که از روی کمالگرایی نباشه چون اگه روی کمالگرایی باشه هرکاری هم بکنی بازم لذتشو نمیبری و انقدر درگیر جزئیات میشی که جسم و ذهنت خسته میشه ولی در آخر هم احساس رضایت نمیکنی تازه کلی هم اصظراب میگیری که نکنه استانداردهام رعایت نشه و ....
هزینه بله برون ت شهرما با خود دخترگل آرایی لباس پذیرایی
پذیرایی خودمون انجام میدم
تو از یک زن زندگی گرفتی که زندگیِ زنهای دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو... به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها. دوست ندارند