2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش دعوتشون نکنی😂

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

مردی که نخواد خرج کنه آسمونم زمین بیاد خرج نمیکنه

حتما همسرت دوست داره سنگ تموم بذاره برات...

هرجور که خودت خوشحالی و حس بهتری داری خرج کن 

به نظر بقیه اهمیتی نده

اینو از کسی میشنوی که چندین سال از خودش گذشت ولی ....

سلام عزیزم

اینکه میگی همه چی خوب و عالی پیش بره باید باید به یک نگته دقت کنی و مراقب باشی که از روی کمالگرایی نباشه چون اگه روی کمالگرایی باشه هرکاری هم بکنی بازم لذتشو نمیبری و انقدر درگیر جزئیات میشی که جسم و ذهنت خسته میشه ولی در آخر هم احساس رضایت نمیکنی تازه کلی هم اصظراب میگیری که نکنه استانداردهام رعایت نشه و ....

عزیز گفت بله برونه نه عقد.متنو نخوندی

اونم تو خونه باشه گل ارایی میکنن

یکم خونه رو تزئین میکنن دیگ

خشکو خالی چجوری میشه؟

دوتا صندلی بزارن سر اون بشینن؟

تالار نیست ک خونه باید تزئین شه دیگه جایگاه عروس داماد 

بله برون های اون  دوستام ک خونه بوده اینجوری بوده و طبیعیه!

هزینه بله برون ت شهرما با خود دخترگل آرایی لباس پذیرایی

پذیرایی خودمون انجام میدم 

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند