2777
2789
اونم تو خونه باشه گل ارایی میکننیکم خونه رو تزئین میکنن دیگخشکو خالی چجوری میشه؟دوتا صندلی بزارن سر ...

برا همین میگم چون قراره چند تا عکس بگیریم نمیشه که بشینم رو مبل

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند
منم تعجب کردم بله برون همچیش از پذیرایی تا غذا با دختره پسر فقط کادو میاره

پذیرایی با خودمونه عزیزم

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش دعوتشون نکنی😂

دیگه اگه من بخوام آدمای سمی رو حذف کنم تو مراسماتم باید فقط  خودم باشم😂

کاش بعضی هم جنسامون بپذیرن آقایون خودشون بلدن از حق شون دفاع کنن شما کاسه داغ تر از آش نشین😐عزیزم ه ...

ممنون عزیزم 

اره واقعا اصل کاریا راضین اینا دایه مهربان‌تر از مادر شدن برا ما