2777
2789

ما قراره عقد کنیم فعلا یه مراسم بله برون میخوایم بگیریم منم دوس دارم خب همه چی خیلی خوب و عالی پیش بره بله برون رو تو خونه ما میگیریم من برای گل آرایی هماهنگ کردم حالا چند تا از فامیلامون هم قراره بیان ولی از وقتی شنیدن من گل آرایی میخام فقط نصیحت پشت نصیحت 

تو از یک زن زندگی‌ گرفتی که زندگیِ زن‌های دیگر را بگیری؟چه نمک نشناسی تو...                                    به زنان سرزمینم :تامیتوانید یادبگیرید و رشد کنید مستقل باشید و سفر کنید تنهایی تان را هم ، محکم تر بغل کنید و فارغ از قضاوت ها با خودتان مهربان باشید این ها چیزهایی است که خیلی ها.    دوست ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به درآمدتون و میزان هزینتون داره چون خرجای زیاد دیگه ای هست که واجب‌تر هستن مثلا میشه یکم ساده تر و جمعو جورتر گرفت ولی هدیه سرعقد رو یه چیز بهتر گرفت ...ولی اگه مشکل مالی ندارین که دیگه هیچی 

تازه اول کاری ، پس یادت باشه مردم همیشه نظرشون را میگن حالا ازسردلسوزی، یادخالت، یاحسادت 

این تویی که باید رابطت با بقیه را مدیریت کنی و بالبخند کار خودتو بکنی ، بعدم بخند وبگو من حالا زندم و میخوام ازفرصت هام نهایت استفاده را ببرم شاید تااخرسال کلا جنگ شه...

مبارکت باشه عروس خانم ،برای همه مجردها هم دعاکن 

کاش بعضی هم جنسامون بپذیرن آقایون خودشون بلدن از حق شون دفاع کنن شما کاسه داغ تر از آش نشین😐

عزیزم همسرتون با اینکه شاید این هزینه به نظرش اضافی بیاد ولی چون شما رو دوست داره قبول کرده تا خوش حالتون کنه.

اینه که قشنگه و اون خانوما متوجهش نیستن

خوشبخت باشین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿