2777
2789
عنوان

نی نی یار

131 بازدید | 13 پست

یه سوال دارم.برای من 3روز تعلیق زرد اومد.بعد قسمت توصیه نینی یار هیچی ننوشته بود.میشه بگین علت نعلقی چی بوده؟

@niniyar‍ 

سلام.من کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا.از این ۴۰تا پستی که دارم ۲۰تاش درمورد تکنولوژی هست

همین کاربری؟

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

همین کاربری؟

میشه لطفا منو تعلیق کنید

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ببخشید عزبزم چه طوری بابد بدیم تاپیک رو حذف کنن؟

برای حذف تاپیک از ساعت 𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚 و  𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝 روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک به پیام خصوصی ارسال نمایید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

برای حذف تاپیک از ساعت 𝟙𝟘:𝟛𝟘 الی 𝟙𝟚 و 𝟙𝟜 الی 𝟙𝟝 روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک به پی ...

یعنی لینک تاپیک رو به خصوصی شما ارسال کنم ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
یعنی لینک تاپیک رو به خصوصی شما ارسال کنم ؟

بله