2777
2789

من شنیدم میگن گاز رو میزی برای جهاز باید رو خونه پسر باشه ب نامزدم ک گفتم گذاشت رو دعوا ک گاز با دختره من گاز نمیخرم همون گاز بزرگارو بخر و… منم گفتم تو ک دلت نمیاد برا خونه خودت چیز بخری فکر ازدواجو از سرت بیرون کن . فقطم میگه من ندارم بخرم … نمیدونم ایندم با همچین ادمی قراره چی بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پاچه پاره نیس شوهرت؟

از ایناس ک پس فردا بچه دار بشین باهات دعوا میگیره ک باید مادرت سیسمونی بده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خیلی از دعواهای سر جهیزیه به خاطر خط دادن خانواده پسراست ممکنه همسرتون آدم دست و دل بازی باشه در آینده زندگی تون ولی الآن خانوادش کمکمش نمیکنن یا دارن دخالت میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خیلی پاچه پاره نیس شوهرت؟از ایناس ک پس فردا بچه دار بشین باهات دعوا میگیره ک باید مادرت سیسمونی بده

دقیقا همین بحث رو چندشب پیش داشتیم گفتم خانوادت باید بخرن سیسمونی من ندارم گفتم من نمیزارم مامانم سیسمونی برا بچه ما بخره

خیلی از دعواهای سر جهیزیه به خاطر خط دادن خانواده پسراست ممکنه همسرتون آدم دست و دل بازی باشه در آین ...

یعنی خونواده ی دختر هیچ نظر و دخالتی تو جهیزیه نمیکنن؟؟؟؟؟

آتیش بیار معرکه نباش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا همین بحث رو چندشب پیش داشتیم گفتم خانوادت باید بخرن سیسمونی من ندارم گفتم من نمیزارم مامانم سی ...

پس کلا رو خانوادت حساب کرده ک تیغ بزنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس