2777
2789
عنوان

ورم ژل لب

72 بازدید | 15 پست

سلام

دوستان من لبامو ژل تزریق کردم اونم برای بار دوم

اولین بار برند درموفیل تزریق کردم اونم دو سال پیش

سه روز پیشم برند اودری ام نمیدونم چرا ورمش اصلا کم نمیشه😐

چیکار باید کنم ورمش بخوابه ممنون میشم راهنماییم کنید؟

اگه قراره با جواباتون تحقیر کنید یا نظر بیخودی بدید لطفا نظر ندید😑🌹

عزیزم نیاز نیس کاری کنی خودش ورمش میخوابه فقط صبر داشته باش اگر نخوابید برو پیش دکترت 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نیاز نیس کاری کنی خودش ورمش میخوابه فقط صبر داشته باش اگر نخوابید برو پیش دکترت

خیلی ممنونم از راهنماییت

چون بار اول ۳ روزه ورمش خوابید

بار دوم نمیدونم چرا الان ۳ روزه گذشته نمیخوابه😂

خیلی ممنونم از راهنماییتچون بار اول ۳ روزه ورمش خوابیدبار دوم نمیدونم چرا الان ۳ روزه گذشته نمیخوابه ...

خواهش میکنم چند سیسی ژل زدی؟ 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

عزیزم اگه نظر بیخودی نیست میشه بگی درد داشت یا نه؟شنیدم یه هفته ورم داره

من بار اول چون لبم خیلی باریک و کوچیک بود دو سی سی تزریق کردم سه روزه ورمش خوابید

بعده دو سال که دیگه ژل تو لبم نبود ۳ روز پیش رفتم ترمیم ۳ سی سی زد برام

موقع تزریق فقط یکم درد داشت چون منم کم خونی داشتم یکم خون ازم رفت ، درد ورمش یکی دو روزه بعدش عادیه

بار اول دو سال پیش دو سی سی زدم بار دوم سه سی سی چون لبم خیلی باریک و کوچیکه😂

خب همونه یه ذره دیر تر ورمش میخوابه روش کمپرس یخ هم بزار 

یخ که میزارم قرص اناهیل هم دکتر گفت بخورمالان اینطوریه لبم😑😂

حس میکنم روز اول کوچیک تر بوده ولی خب بازم صبر کن من خالم نیم سیسی ژل زد ۴ روز بعد ورمش خوابید مال شما که ۳ سیسی

حس میکنم روز اول کوچیک تر بوده ولی خب بازم صبر کن من خالم نیم سیسی ژل زد ۴ روز بعد ورمش خوابید مال ش ...

ای خدا روز اول اخه تازه تزریق شده بود همون لحظه عکس گرفتم بخاطر همون کوچیک بود

همه هم میگن بخاطر حجم و برند ژله ولی دیرتر اوکی میشه

عین‌ بادکنک شده اگه اینجوری موند برو آنزیم بزن واقعا خیلی زشت میشه😐😂

من عروسکی دوس دارم ولی نه در این حد که باد کرده😑

انزیم میترسم چون تاحالا انجام ندادم میترسم بدتر شه نکروز بگیرم😩