2777
2789
عنوان

كادو تولد برا شوهرم چي بخرم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 101 پست
دوست جونا ترو خدا باهم جروبحث نکنید😘😘 ب من ایده بدید  هرکی یه طرز فکر داره یکی دوس داره کاد ...

حالا همسر من خیلی اهل سورپرایزه یهو مثلا خودش سرکاره یه پیکی چیزی از دیجی کالا میاد دم خونه!  مثلا یه عطر اورده یا وسیله ای چیزی. حتی یه بارم اون تشریفاتو بخاطر یه دستبند بدل به زحمت انداخته بود که رنگش رفت.

همیشه هم که گل رز میگیره. ولی من بی ذو قم و نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهیی انشاللا ک میخره  ولی توبخر ک شرمنده بشه  حالا زیادم گرون نخر ولی سوپرایزش کن

اخه اصن پول ندارم

پول نمیده بهم ک چیزی داشته باشم واس کادو

تو بازار ماچ ک نمیخان خخخخ پول میخان

بدم نمیشه ک از بابام پول بگیرم بگم تولد شوهرمه

واس چیزای واجبم ازشون پول نگرفتم

چ خوشگله 😍 ولی چرا انقد گرونه  اون ماشینا چطور

عزیزم پهپادا باید بری قیمت کنی ارزونترم هست، من همسرم یکی خرید ۴۰۰ بنزین می خوره، ولی میدونم باتری خورشم هست که باید ۱۰۰-۱۵۰ باشه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
شدنش میشه بنظرم، ولی اگه سنگو مربع تراش بدن و باهاش انگشتر بسازن با پلاتین با یه رکاب خیلی امروزی ، ...

بزار عکسشو بفرستم نمیدونم باهاش چکار کنم .برا رکاب انگشترش خیلی گرون میشه که اونم چون میخوام با پول خودم بخرم نمیشه 😥

میدونم عاشق زنجیر رو گردنه ولی با سنگ نمیدونم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
حالا همسر من خیلی اهل سورپرایزه یهو مثلا خودش سرکاره یه پیکی چیزی از دیجی کالا میاد دم خونه!  م ...

وای آفرین ب همسرت همیشه همینه یکی سوپرایزی یکی دیگه نه ما بر عکسیم 

سال پیش براش ست اصلاح خریدم تو یه جعبه های خوشگل چیدم چند جا قایم کردم وقتی خونه نبودم بهش زنگ زدم گفتم برو فلان جارو نگاه کن بازش کن بعد کلی ذوق میکرد دوباره میگفتم برو فلان جارو هم نگاه کن خیلی سوپرایز شد توری ک کادو هارو بوس میکرد

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
دوست جونا ترو خدا باهم جروبحث نکنید😘😘 ب من ایده بدید  هرکی یه طرز فکر داره یکی دوس داره کاد ...

خی متاسفانه نمی فهمن هر کسی طرز فکر خودشو داره، چون به سلیقه ی اونا نیست میشه سخیفو و کندن و عابر بانکو، البته نمی شه از همه انتظار داشت توی مسائلی که بهشون ربطی نداره دخالت نکنن😕

مناسفانه مشکل جامعه هم همینه، یه سریا نشستن مخالف میلشون عمل بشه حمله کنن، در صورتی که اینا بر می گرده به شعور و شخصیت هر ادم 🤗

عزیزم پهپادا باید بری قیمت کنی ارزونترم هست، من همسرم یکی خرید ۴۰۰ بنزین می خوره، ولی میدونم باتری خ ...

باشه حتما ایده خوبی بود😘

بزار عکسشو بفرستم نمیدونم باهاش چکار کنم .برا رکاب انگشترش خیلی گرون میشه که اونم چون میخوام با پول ...

خب زنجیرم همون حدود در میاد که 😢

خودتو بیچاره نکن نا نصف شب میشینه پاش صبحپ خواب میمونه  تجربه دارم که میگم داداشم اینجوری بود ...

نه بنده خدا ساعت ۹/۵شب میاد خونه همونطوریشم خوابه 

مگه دوستاش از شهرستان بیان بقول تو تا صب بازی میکنن

خب زنجیرم همون حدود در میاد که 😢

😂😂😂😂آخه رفتم قبلاجایی گفت نقره زنجیر و..50 درمیاد البته مال شهر دیگه و تابستون

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
😂😂😂😂آخه رفتم قبلاجایی گفت نقره زنجیر و..50 درمیاد البته مال شهر دیگه و تابستون

خب اگه این حدود بشه و زنجیرم دوست داشته باشه عالیه که🌺