دوست جونا ترو خدا باهم جروبحث نکنید😘😘 ب من ایده بدید هرکی یه طرز فکر داره یکی دوس داره کاد ...
حالا همسر من خیلی اهل سورپرایزه یهو مثلا خودش سرکاره یه پیکی چیزی از دیجی کالا میاد دم خونه! مثلا یه عطر اورده یا وسیله ای چیزی. حتی یه بارم اون تشریفاتو بخاطر یه دستبند بدل به زحمت انداخته بود که رنگش رفت.
همیشه هم که گل رز میگیره. ولی من بی ذو قم و نمیکنم
شدنش میشه بنظرم، ولی اگه سنگو مربع تراش بدن و باهاش انگشتر بسازن با پلاتین با یه رکاب خیلی امروزی ، ...
بزار عکسشو بفرستم نمیدونم باهاش چکار کنم .برا رکاب انگشترش خیلی گرون میشه که اونم چون میخوام با پول خودم بخرم نمیشه 😥
میدونم عاشق زنجیر رو گردنه ولی با سنگ نمیدونم
فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
دوست جونا ترو خدا باهم جروبحث نکنید😘😘 ب من ایده بدید هرکی یه طرز فکر داره یکی دوس داره کاد ...
خی متاسفانه نمی فهمن هر کسی طرز فکر خودشو داره، چون به سلیقه ی اونا نیست میشه سخیفو و کندن و عابر بانکو، البته نمی شه از همه انتظار داشت توی مسائلی که بهشون ربطی نداره دخالت نکنن😕
مناسفانه مشکل جامعه هم همینه، یه سریا نشستن مخالف میلشون عمل بشه حمله کنن، در صورتی که اینا بر می گرده به شعور و شخصیت هر ادم 🤗
خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
😂😂😂😂آخه رفتم قبلاجایی گفت نقره زنجیر و..50 درمیاد البته مال شهر دیگه و تابستون
فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️