2777
2789
عنوان

كادو تولد برا شوهرم چي بخرم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 101 پست
چه ربطی به کندن داره، شما خودت این شکلی هستی دلیل نمیشه همه همون شکلی باشن، من نه کارمندم نه سر ...

من همیشه بهترین کادو ها رو برا شوهرم میخرم چون به چشم یه انسان نگاش میکنم که اونم نیاز به محبت داره نه به چشم کارت عابر بانک 

شما داری به چیزی افتخار میکنی که کاملا سخیف هست و دقیقا همون برداشتی که ازش کردم برداشت میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به این دلیل نمیخرم:

همسر من سالی یکی دوبار خرید میکنه بیشترم نه. ولی جای خوب میره. مثلا کفش فقط کلارکس میخره. یا لباسای دیگه هم همه مارک. چون کم میخره خوب میخره.

منم نمیتونم برم ۷۰۰ تومن بدم کفش براش اونم بپوشه خوشش نیاد نشه دیگه کاریشم بکنی.

کت تک گرفتم خوشش نیومد‌ ولی الکی میگفت عاشقشم. اما یه بارم نپوشیدش.‌ منم دیگه نمیخرم والا

اون حتی جورایشم از جای خوب میخره عادت کرده.

خیلی دوست دارم بخرم تازه برای اولین بار میخواستم کیک بخرم براش 😞ولی تنهایی نمیدونم چکار کنم.همین هد ...

اره یادمه قبلا باهاتون صحبت کردم همون کیک و شمع هم خودش یه جور نشونه توجه و هدیه هست اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی یه اسباب بازی که تو بچگی داشته رو بگرد براش بخر یا زمانای قبل همه ی پسرا عاشق تیله بودن اگه پیدا کنی فکر کنم خوشحال بشه

ولی در کل اگه می خوای کادو بخری : بوت چرم، کیف پول، کمربند، اگه اهل شلواره چرمه خیلی خوبن بعضیاش، عینک افتابی، عطر، اگه اهل بازی باشه این پهپادا که میره هوا بعضیا خیلی دوست دارن، ماشین کنترلی بنزینی، بعضیا عشق پلی استیشنن، اگه اهل انگشتر سنگ مذهبیه ((عقیقو اینا))، کلا ببین شوهرت اهل چیه دیگه؟؟؟

بیشتر عشقه بازی و تکنولوژی و گوشی و ایناس

یا 

لباس و تیپ و کفش و عینکو اینا

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
من خودم به این دلیل نمیخرم: همسر من سالی یکی دوبار خرید میکنه بیشترم نه. ولی جای خوب میره. مثلا کفش ...

حتما باید لباس بخری

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ولی در کل اگه می خوای کادو بخری : بوت چرم، کیف پول، کمربند، اگه اهل شلواره چرمه خیلی خوبن بعضیاش، عی ...

این پهلادا چطوریه میشه بگی یا عکسشو بزاری؟؟

آخه عاشق اسباب بازیه

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
اره یادمه قبلا باهاتون صحبت کردم همون کیک و شمع هم خودش یه جور نشونه توجه و هدیه هست اگه نمیخوای خیل ...

😁اوخی نازی.راستی خوب فکریه یه عروسک کوچولو هم براش میخرم که تو ماشینشم بزاره ممنون 😀❤❤❤❤حالا فکر هدیه ی اصلی رو هم میکنم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من همیشه بهترین کادو ها رو برا شوهرم میخرم چون به چشم یه انسان نگاش میکنم که اونم نیاز به محبت داره ...

چه ربطی به کادو خریدن داره محبت کردن، اتفاقا شما داری سخیف و مادی برخورد می کنی، مگه همه چیز کادو مادیاته؟؟؟ یعنی زنی که کادو‌نمی خره شوهرشو به چشم انسان نمی بینه؟؟؟😅😅😅😅

واقا اینجا با سطح تفکرات جالبی اشنا می شم ☺️😊😊😊

درکتون از دوست داشتن تو کادو خریدن خلاصه شده 😅🤦‍♂️🤦‍♂️😁

واقعا برام جالب بود🤗

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹