2777
2789
عنوان

كادو تولد برا شوهرم چي بخرم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 101 پست

برای روز مادر برای مامانت و مادر شوهرت می تونی از اینا بگیری

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1643994/روسری-برای-عید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1645382/هدیه-زیبا-برای-روز-مادر

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریش تراش. 

پاوربانک.

کروات.

زنجیر ضخیم.

ساعت.

سکه طلا. 

آیینه که هروقت ازش استفاده کرد یاد تو بیوفته.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
بنده معتقدم فقط اقایون باید کادو بخرن، و تا الان توی مناسبت براش کادو‌ نخریدم، جز یه سال که همینجوری ...

بله هستن خانم هایی که به ازدواج به چشم هر چی بیشتر از شوهر بکنی هنر کردی نگاه میکنن 

من تصمیم دارم  قسمت باشه براش کیف بخرم از اینا

از این کیفا چند ماه پیش خرید 😣

من در نظر داشتم برای تولدش بخرم  ک خودش  خرید😕

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
بنده معتقدم فقط اقایون باید کادو بخرن، و تا الان توی مناسبت براش کادو‌ نخریدم، جز یه سال که همینجوری ...

اها راستی پولشم تمام و کمال گرفتم ازش 😬😊😊😊

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
ریش تراش.  پاوربانک. کروات. زنجیر ضخیم. ساعت. سکه طلا.  آیینه که هروقت ازش استفاده ک ...

پاور بانک خوبه 

منم میتونم استفاده کنم😁

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍
منم تا حالا براش نخریدم 😞

بخر عزیزم به نظرم هدیه نشونه توجه ای هست که به اون ادم داری حتی اگه کوچیک باشه میگن وقتی هدیه میدی داری کودک درون اون ادم رو نوازش میکنی برای همین همه ادما حتی پولدارا هم از هدیه گرفتن خوشحال میشن با اینکه شاید احتیاجی هم بهش ندارن

بله هستن خانم هایی که به ازدواج به چشم هر چی بیشتر از شوهر بکنی هنر کردی نگاه میکنن 

چه ربطی به کندن داره، شما خودت این شکلی هستی دلیل نمیشه همه همون شکلی باشن، من نه کارمندم نه سر کار می رم بنظرم مسخرس از یکی پول بگیری برای خودش کادو بخری، ربطی به کندن نداره، در ضمن من به شما توهینی کردم که اینجوری حمله می کنی؟؟؟

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
بخر عزیزم به نظرم هدیه نشونه توجه ای هست که به اون ادم داری حتی اگه کوچیک باشه میگن وقتی هدیه میدی د ...

خیلی دوست دارم بخرم تازه برای اولین بار میخواستم کیک بخرم براش 😞ولی تنهایی نمیدونم چکار کنم.همین هدیه خریدن خیلی سخته برا مردا.ولی میدونم خیلی خوشحال میشه.😊.فردا انشالله میرم خرید 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️