2777
2789

کسی که خونشو داره تحویل میگیره ،شاغله درامد داره و همه جهیزیه برای خودشه،مدت زمان زندگیش هم با طرف 5 سال کلا بوده... مرد خیانت کاره و بی احساس  و هیچ خرجی نمیکنه

نظرتون بگید ممنونم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

دوسش داری؟وابسته ای بهش از لحاظ عاطفی؟اگه ازش متنفری راحت میشه برات

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش داری؟وابسته ای بهش از لحاظ عاطفی؟اگه ازش متنفری راحت میشه برات

نه دیگه احساسی ندارم بهش

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
همچین شوهری به درد نمیخوره ‌فقط حتما خانم روانشناس بره ببینه مشکلش چیه که با همچین ادمی ازدواج کرده

از اول اینجوری نبود یه دفعه وسط زندگی به این نتیجه رسید چرا ازدواج کرده و باید مجرد میمونده بره پی عشق و حالش

نه دیگه احساسی ندارم بهش

پس برو دنبال زندگیت برای خودت روزهای پر از آرامش بساز

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
از اول اینجوری نبود یه دفعه وسط زندگی به این نتیجه رسید چرا ازدواج کرده و باید مجرد میمونده بره پی ع ...

خوب پس جداشو 

انشاالله خوشبخت باشی

شما که تنهایی حداقل نون خور  اضافی و اقا بالا سر نداری .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خوب پس جداشو انشاالله خوشبخت باشی شما که تنهایی حداقل نون خور اضافی و اقا بالا سر نداری .

اره فقط کارای تحویل خونم انجام بشه و بعد برم

اگه بچه نداری و مطمئنی هیچ‌راهی نیست حدا شو.‌اگه میتونی فعلا بچه نیار . از یکی بخواه بیاد وساطت کنه ...

نه بچه ندارم.... نمیخوام از نظرم این ادم الوده اس

عزیزم شما هم قم هستین؟

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
جانم کاری داشتید؟

دوست داشتم باهم دوست بشیم

من ۲۹ سالمه

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢