بچه ها من یکی از پسرهای فامیلمون هست هرچی از ماه بودنش بگم کم گفتم
اخلاق به شدت مهربون ، از این شخصیت هایی داره که به همه کمک میکنه ، برای همه تولد میگیره ، مناسبت ها رو جشن میگیره یا محرم موکب میزنه هئیت میگیره ، با همه توی فامیل خوبه و همه دوستش دارن .. وضع مالیش هم خوبه همه چیز داره و به شدت دست و دل بازه
ولی متاسفانه یک بار ازدواج کرد ،اصلا نفهمیدیم چیشد یهو خانمش دیگه نخواستش بیشتر شبیه دعا و جادو بود
خیلی هم خانمشو دوست داشت هرکاری کرد دیگه برنگشت،ی بچه هم دارن حضانتش با باباشه و خیلی هم مهمه براش بچه ش و نگران بچشه
حالا من ی همکار دارم خیلی دختر خوبیه مهربون و خوش ذوقه حس میکنم اخلاقی خیلی بهم نزدیکن ، اون هم توی عقد جدا شده البته دختره و فکر کنم ی ۷ ۸ سال کوچیکتر میشه از این بنده خدا ، توی دردل هایی ک میکرد حس کردم ویژگی هایی ک مدنظرشه رو داره این آشنای ما
ولی میترسم بهش بگم چون اون بهرحال سنش کمتره و دخترم هست و خیلی امیدوار و ی جورایی با مجرد خیلی فرقی نداره ولی آشنای ما ی بچه داره و ممکنه اصلا همکارم ناراحت بشه حتی 🤔 من فقط حس کردم جفتشون خیلی خوبن و بهم میخورن هم اخلاقی هم مذهبی
بنظرتون میشه راجبش باهاش حرف زد یا ناشناس شماره ش رو بدم به مامان پسر یا بیخیال بشم؟