2777
2789
عنوان

کنکوریا باید لطفا🙏💚

135 بازدید | 24 پست

با نوتروفیل میخوام مشاور بگیرم

کسی هست باهاشون مشاوره داشته باشه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

امسال مشاور اشتباه باعث شد پشت بمونم . بنظرم خودت برای خودت برنامه بنویس هیچ کس از تو و توانایی هات ...

خودم نمیتونم درس بخونم حس میکنم مشاور بگیرم مجبورم درس بخونم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم نمیتونم درس بخونم حس میکنم مشاور بگیرم مجبورم درس بخونم

برای مشاور می‌تونی به تیم مشاوره محمودی توی تام لند ضر بزنی و اینکه اینجوریام نیست باید خودت بخوای درس بخونی

برای مشاور می‌تونی به تیم مشاوره محمودی توی تام لند ضر بزنی و اینکه اینجوریام نیست باید خودت بخوای د ...

واقعا هرکاری میکنم نمیتونم سری پیش مشاور گرفتم واقعا چسبیدم ب درس ولی فقط ی ماه بود

ممنون میشم بگید چه اشتباهاتی مشاورتون انجام داد

خودش دو رقمی بود برنامه فشرده داد باعث شد من اسفند ماه تموم کنم بدون تسلط آدم ۷۰ درصد مطالب اصلا تا روز کنکور با تسلط ۱۰۰ تموم کنه صدرصد قبوله 

الان باعث شد من دو سه ماه درس نخوندم ...

.

خودش دو رقمی بود برنامه فشرده داد باعث شد من اسفند ماه تموم کنم بدون تسلط آدم ۷۰ درصد مطالب اصلا تا ...

از کجا مشاور گرفتین؟

خودش دو رقمی بود برنامه فشرده داد باعث شد من اسفند ماه تموم کنم بدون تسلط آدم ۷۰ درصد مطالب اصلا تا ...

اسفند ماه که زود نیست خوب شاید می‌خواسته یک جمع بندی خوب داشته باشی خوب تو اگه ۱۰۰% مطالبم خیلی خوب بخونی ممکنه نتونی  کنکور قشنگ جمع بندی کنی و مطالب مرور کنی اینام خیلی مهمه

نگم بهتره . کلا مشاور همشون همینن من از موسسه های زیادی گرفتم تو این دو سال تهش ی ماه بگیر مثلا از س ...

ی ماه از سیب ترش گرفتم،ولی نه بلدم برنامه بنویسم نه اصلا درس بخونم🫤🤧

اسفند ماه که زود نیست خوب شاید می‌خواسته یک جمع بندی خوب داشته باشی خوب تو اگه ۱۰۰% مطالبم خیلی خوب ...

نخیر عزیزم طرف دو رقمی هم که میشه بارها مصاحبه دیدم تا عید تموم نکرده بود . باید یاد گرفته باشی که بتونی بعداً جمع بندی کنی. در هر صورت کیفیت نباید فدای کمیت بشه 

.

هیچ جا متاسفانه خودمم نمی‌دونم از کجا مشاور خوب پیدا کنم

با سیب ترش داشتم واقعا خوب بود

الان میخوام با نوتروفیل بگیرم ولی دو دلم نمیدونم چیکار کنم

نگم بهتره . کلا مشاور همشون همینن من از موسسه های زیادی گرفتم تو این دو سال تهش ی ماه بگیر مثلا از س ...

از نوتروفیل هم گرفتین؟